“Karacabey’i birlikte yöneteceğiz’

Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında son olarak, Memur-Sen, Eğitim-Bir Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Toç Bir-Sen, Birlik Haber-Sen temsilciliklerini ziyaret etti.
Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik’in de katıldığı ziyaretlerde konuşan Ali Özkan, “Karacabey’i sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte, çok katılımcı yönetim anlayışımızla yöneteceğiz” dedi.
Seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Özkan, “Karacabey’in tüm mahalle ve köylerinde eşit ve adil hizmet anlayışımızı hayata geçireceğiz. Karacabey’de artık bir değişim ve yenileşme hareketi başlamıştır. Bu kenti dünya genelinde markalaştırmak için 5 yılda dev projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Karacabey’de çok katılımcı ve insan odaklı yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Ali Özkan, “Katılımcılığı karar alma süreçlerine etkin katılım olarak algılıyoruz. Karacabey’i sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Derneklerin maddi ve manevi fedakârlıklarla topluma değer katmaya çalıştığını çok yakından biliyorum. Sivil toplumun her yönüyle yanında bir belediye başkanı olmayı şiar edindim” dedi.
Yoğun geçen seçim sürecinin sonunda yarın sandık başına gidecek Karacabeylilerin, en doğru kararı vererek tercihini ortaya koyacağını ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, “İlçemizin yıllardır kısır döngü içindeki anlayıştan kurtulması, vizyon belediyeciliğiyle yarınlarımızı aydınlatacak projelerin hayata geçirilmesi adına yetki istiyoruz. Herkes konuştu, projelerini ortaya koydu. Bundan sonra değerli Karacabey halkımız bunları değerlendirip en doğru kararı verecektir” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.