“Artık yeter, şimdi söz senin Karacabey”

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Tezcan, yarın yapılacak olan seçimlerin tarihi bir fırsat olduğunu belirterek, “Artık yeter, şimdi söz senin Karacabey” dedi.
En önemli görevlerinin Karacabey’i rahata ulaştırmak olduğunu belirten Tezcan, yaptığı yazılı açıklamada, “Bizim için en önemli görev, Karacabey’i rahata ulaştırmak, milletimizi bir ve bütün şekilde huzura kavuşturmaktır. Bunu başaracak kadro, milliyetçi irade, cesur ruh buradadır. 30 Mart, tarihi bir fırsat olacaktır. Türk milletinin yüz akı, kalp atışı, karşılıksız sevdalısı, fedakârlık örneği Milliyetçi-Ülkücü Hareket buradadır. Yarın gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri, tarihi bir dönüm noktası ve kritik bir yol ağzıdır. Seçimlerin sahip olduğu önem, taşıdığı özellik dolayısıyla, 30 Mart bir milat, eşik ve demokrasi imtihanıdır. Milli varlığımızın devamlılığı, milli kimliğimizin korunması için 30 Mart virajı, mutlaka sağ, salim alınmalıdır.
Ülkemiz 30 Mart’ın ardından normale dönecektir. Karanlıktan çıkacak, kutuplaşmadan arınacak, kargaşadan sıyrılacak, korkudan uzaklaşacaktır. Yarın ki seçimlerde sadece yerel yöneticiler seçilmeyecektir. İktidar yıllarının detaylı muhasebesi yapılacak, aktörleri, malum olan oyunları göz önüne alınacak, yaşanması muhtemel olan felaketlerin, acıların ve hazin kopuşların izdüşümünde milli irade sandığa yansıyacaktır. Bu nedenle seçimlerin hafife alınır hiçbir yanı yoktur.
Seçimlerde kalıcı, sağlam, tesirli ve saygın bir netice almak, en başta tarihin bize yüklediği bir görevdir. İkbal kaygısı taşıyanlar, koltuk ve statü hırsından gözü kararanlar, çıkar kavgalarıyla vakit öldürenler, hiziplerle oyalananlar, milletçe karşı karşıya olduğumuz sorunların sır ve esasını anlamayacaklardır. Türkiye yanıyorken, millet ağlıyorken, Türklük içten içe kanıyorken, vatan ‘ah, vah’ ediyorken, bilhassa ‘Ben milliyetçiyim, vatanseverim, ülkücüyüm” diyen hiç kimsenin boşa geçirecek bir salisesi dahi yoktur ve olmamalıdır. Buna karşı hareket eden kim olursa olsun, tavrı ve tarzıyla Türk milletinin aleyhine işleyen hıyanet mekanizmasına destek veriyor demektir.
Yarınlar, kısa soluklu, yorulmadan kazanma, ekmeden biçme, vermeden alma arayışı ve amacında olanların değil, rahatını terk edebilen, mensubu olduğu ve idealini sahiplendiği milletinin, davasının ve dava arkadaşının kaygısını içtenlikle taşıyabilenlerin elinde şekillenecektir.
Vatanın en karanlık döneminde ortaya çıktık. Türk ve İslam’a yönelen saldırıları göğüslemek, püskürtmek ve def etmek için destansı bir mücadelenin tarafı olduk. Sorumluluktan kaçmadık, sırtımızı dönmedik, ‘Bana ne?’ demedik. Birbirimizden güç alarak, birbirimize dayanarak, birbirimize güvenerek ihanetin karşısına Bozkurt gibi dikildik. Küfrün her çeşidine direndik. Zalimliğin her türüne gövdemizi siper ettik. Ülkemizin her tarafında hilal gibi doğduk, yıldız gibi parladık ve bayrak gibi dalgalandık. Bunun için, bir olacağız, iri olacağız ve saflarımızı sıkı tutacağız. Aziz Karacabeyliler hizmetkârlarını dört gözle beklemektedir. Biliyoruz ki, gündüz kandilini hazırlamayan, gece karanlığa mahkûmdur.
Biz, adı belli, kimliği net, nerede durduğu açık, nereye varacağı gün gibi aşikar olan Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Çünkü bizim içimiz, dışımız, vatanımız, milletimiz, bayrağımız, dilimiz, devletimiz, ülkümüz de birdir ve öyle kalacaktır. Bu defa biz varız ve biz kazanacağız. Artık yeter, şimdi söz senin Karacabey” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.