“Karacabey hazır, Milli Görüş geliyor”

Karacabey Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (Bal-Göç) ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, seçimlerin yükselen yıldızı olacaklarını söyledi.
Yarın yapılacak olan yerel seçimler için ziyaretlerini sürdüren SP’liler, Bal-Göç Derneği yöneticileri ile buluştu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, dernek yöneticileri ve üyeleriyle fikir alışverişinde bulunan SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, gördükleri yakın ilgiden dolayı Dernek Başkanı Adem Kahyaoğlu’na teşekkürlerini iletti.
Ardından Canbalı Mahallesi’ndeki kahvehaneleri ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, özellikle gençler tarafından ilgiyle karşılandı. Canbalı Mahallesi sakinlerine seslenen Çavdarlı, “Karacabey’in kaderinin değişmesine çok az bir zaman kaldı. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz ilgi, Karacabeyli hemşerilerimizin Milli Görüş belediyeciliğini özlemle ve sabırsızlıkla beklediğini gösteriyor. Bu seçimlerin yükselen yıldızı Allah’ın izniyle Saadet Partisi olacak. Karacabey başta olmak üzere birçok belediyede görevi devralacağız. Rüşvetin ve israfın önüne geçip, efsane hizmetler yapacağız. Hilal projemizle, Karacabey’in önünü açacağız. Karacabey’de büyük bir hareketlilik ve canlılık yaşayacak. Projemizi hayata geçirildiğimizde, herkesin takdir ettiği bir tesis olacak. Karacabey ekonomisine büyük bir canlanma getirilecek. Her bahar bir çiçekle başladığı gibi, iktidara giden yol da 1 oyla başlar. ‘Benim oyumla bu iş olacaksa vereyim’ diye düşünmeyin. Sizlerin vereceği 1 oy, bizlere çok şey kazandıracak. Belediye Başkanlığını ve meclisi bize emanet edin ki, Karacabey nasıl yönetilirmiş herkese gösterelim. Desteklerini bekliyoruz. 31 Mart, Milli Görüş’ün belediyeyi aldığı ve efsane hizmetlerin başladığı tarih olacak” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.