‘Karacabey’e yakışır yeni çağdaş SGK binası’

Karacabey’in yeni ve modern bir Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi kazanmasında büyük rolü olan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, geçtiğimiz hafta Gazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki yeni yerinde hizmete başlayan ilçe binasını ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarete Milletvekili Hüseyin Şahin’in yanı sıra; Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, SGK Bursa İl Müdürü Erhan Karaca, SGK Bursa İl Müdür Yardımcısı Erkan İşci, SGK Karacabey İlçe Müdürü Şafak Saraç, Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve AK Parti ilçe yöneticileri katıldı.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol’un girişimleri, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in bizzat ilgilenmesi ve Karacabey Belediyesi’nin yer göstermesi neticesinde dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in kesin talimatları sonrası 2015 yılı başında inşaatına başlanan Karacabey’deki SGK binası, geçtiğimiz hafta yeni yerinde hizmete başladı. Yeni SGK binasının ilçeye kazandırılmasında büyük rolü bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün kurumu ziyaret ederek, hayırlı olması dileklerinde bulundu. 1 yıldan önce tüm işlemleri hazırlanan yeni SGK hizmet binasını yerinde inceleyen Bursa Milletvekili Şahin, ilçe halkının ihtiyacını karşılamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yeni hizmet binasını 2.5 milyon TL + KDV’ye yaptırdıklarını kaydetti. Bu kadar kısa bir sürede gerçekleşen hizmette siyasiler kadar kurum bürokratlarının da büyük payı olduğunu vurgulayan Şahin, Karacabey’e yakışır bir SGK binası inşa edildiğini söyledi.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol da, bu bina için yoğun bir uğraş verdiklerini belirterek, hizmetin gerçekleşmesi için bizzat ilgilenen Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e, dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür etti. Yeni SGK binasının uzaklığıyla ilgili de konuşan Erol, “Başta Karacabey’in ve en büyük mahallemiz Gazi’nin değer kazanması adına önemli bir hizmet gerçekleşmiştir” dedi.
Ziyaret sonunda SGK İl Müdürü Erhan Karaca, yeni hizmet binasının kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür plaketi verdi. Milletvekili Şahin de, yeni ilçe binasının SGK’ya hayırlı olmasını dilerken, İl Müdürü Karaca’ya çiçek takdim etti.
Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Karacabey Ticaret Borsası’ndaki programa da katılarak, ardından Belediye Başkanı Ali Özkan ve AKP İlçe Başkanı Murat Erol’u seçimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı plaketle onurlandırdı. Şahin, ziyaretlerini Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’yla sonlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.