CHP’de görev dağılımı tamam

Karacabey’de 05 Aralık 2015 tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Örgütü Olağan Kongresi’nde delegelerin oylarıyla seçilen Murat Tanrıverdi başkanlığında yenilenen yeni yönetim, görev dağılımını gerçekleştirdi.
Parti Binası’nda bir araya gelen CHP’de Ferudun Koç İlçe Sekreteri olurken; İlçe Saymanlığı’na Ayfer Çiftçi, Eğitim Sekreterliği’ne Filiz Çolak ve Bilişim Sorumluluğu’na da Hüseyin Arıburnu getirildi.
İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi önderliğindeki CHP’deki başkan yardımcıları ise şu isimlerden oluştu: Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Semih Uzunoğlu, Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ile Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek Odalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ersel Öktem, Sendikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Coşkun, Tarımsal Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Murat Coşan, Seyfettin Koç ve Engin Özdemir, Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcıları Leman Küçük ve Güzin Yeşilova, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcıları Engin Özdemir ve Tuba Aka.
CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, yönetim kurulundaki isimlerin ilgi alanlarına göre
görevlendirmelerin yapıldığını belirtti. Yeni yönetimin ardından belirlenen görevlendirme ile Karacabey yararına en iyi hizmeti sunmak istediklerini vurgulayan Tanrıverdi, “Görevimizi layıkıyla yapmak üzere arkadaşlarımızla yola çıktık. Partimiz ve Karacabey’imiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
CHP’yi Karacabey’de iktidara taşıyacak bilgi, beceri ve inanca sahip bir yönetim olduklarını dile getiren başkan Tanrıverdi, Karacabey’in bugünden sonra farklı bir muhalefet partisiyle karşılaşacağı ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.
CHP’de görev yapmanın çok onurlu bir süreç olduğuna, ancak bir o kadar da zorluklarla dolu yollarda yürünmesi gerekeceğine dikkat çeken genç başkan Tanrıverdi, kendisine destek veren tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine teşekkür etti.
Tanrıverdi “Daha önce görev yapmış arkadaşlarımızın bilgi ve tecrübesinden, yeni görev alan arkadaşlarımızın da heyecanından faydalanacağız. Büyük başarı gelecekse, birlikte bütünlük içinde, omuz omuza koşturmayla gelecektir. Sevgi ve saygıyı öne çıkararak ve “Biz” olmayı başaracağız ve CHP’yi iktidar yapacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ve onun kurucu gücü olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne hep beraber sahip çıkacağız. İlk hedefimiz bundan sonraki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı çıkartmaktır. Amacımız bir ve bütün olarak, yerelde ve genelde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyabilmektir” dedi.
Tanrıverdi, bugün İlçe Binası’nda saat 13’00’de yapılacak olan Devir-Teslim Töreni’ne tüm halkın davetli olduğunu duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.