“Karacabey’e yakışır bir ‘EVET’ çıkaralım!”

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, referanduma az bir süre kala yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Bu tarihi öneme sahip anayasa paketi değişikliği halk oylamasında Karacabey’de yüksek oranda ‘Evet’ çıkacağına inancım tamdır.” dedi.
İstikrarlı ve güçlü Türkiye için çift başlı sistemin değiştirilmesi gerektiğini ve artık koalisyonsuz, tartışmasız ve yoluna yürüyerek değil koşarak giden bir ülke olmaları için 16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘EVET’ oyu verilmesi gerektiğini belirten Erol, “Kampanyamız boyunca türlü yalanlarla karşılaştık. Milletimiz 16 Nisan’da gereken cevabı verecektir. Herkes söyleyeceğini söyledi. Artık söz de, karar da milletindir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni biz sadece Erdoğan için değil, bundan sonra tüm doğanlar için ‘Evet’ diyoruz. 16 Nisan’da vicdanlarının sesini dinleyerek hemşerilerimin ‘Evet’ oyu kullanacaklarına inancım tamdır. 16 Nisan bu ülkenin yeniden kuruluş sürecidir. Türkiye’nin bu coğrafyada ve bu bölgede lider ülke olma hamlesinin ilk belirtisidir. Türkiye için 16 Nisan’da gencinden yaşlısına hep birlikte ‘Evet’ diyoruz.” dedi.
Referandumun Türkiye için milad olduğunu söyleyen Erol, “Bu bir memleket meselesidir. Ülkemizin güçlenmesi ve yarınlarından emin bir ülke haline gelmesi için mutlaka herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Bizim derdimiz ülkenin geleceğinin güçlenmesidir. Bölgesinde ve dünyada güçlü, söz sahibi bir ülke olmak için sistemin değişmesi elzemdir. Bundan dolayı mutlaka ülkesini seven herkesin sandığa giderek ‘Evet’ oyu kullanması gerekir.” şeklinde konuştu.
‘CHP ve HDP el ele gidiyor’
AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, sözlerini şöyle tamamladı: “Geçmişten günümüze yapılan her yeniliğin, iyileştirmenin karşısında olmayı alışkanlık haline getiren ana muhalefet partisi ve dayanışma içerisinde olduklarını uzun zamandır gizlemeyen ve halkımızın tanık olduğu CHP ile HDP, her zaman olduğu gibi yine aynı cephede el ele vermiş, kol kola girmiş, anayasa değişikliğine karşı ağız birliği içerisinde korodan klasik şarkılarını okumaya devam etmektedirler. Her şey mubah anlayışı içerisinde sırf ‘AK Parti istiyor, destek veriyor’ diye Anayasa değişikliğine karşı çıkan malum cephenin yandaşları, yarattıkları bilgi kirliliğinde adeta insanımızın zekasıyla alay edercesine akla hayale gelmedik iddialarda bulunuyor. Neden anayasa değişikliğine karşı olduklarını halkımıza bir türlü izah edemeyen CHP’nin başını çektiği her şeye karşı olan cephe değişiklikle ilgili maddeleri okumadan, içeriği hakkında bilgi sahibi olmadan ‘Sırf AK Parti destekliyor, sırf Sayın Cumhurbaşkanımız destekliyor’ diye karşı çıkmaktan kendilerini alamıyorlar. Beyaza siyah demeyi alışkanlık haline getirenler elbette ki bizleri yine şaşırtmıyor. Olsun bizler ve halkımız zaten yıllardır sandıklarda zafer yüzü göremeyen ve bundan böyle de göremeyecek olmalarının huzursuzluğu içerisinde yanıp kavrulan, ne söylediğini bilemeyen, ne yapacağını bilemeyen bir muhalefete alışmış, kanıksamış durumdadır. Özellikle halkımız için sürpriz olmayan, trajikomik eylem ve söylemleriyle hayal güçlerinin sınırını zorlayan CHP, kendisiyle çelişmeye devam ediyor.
“16 Nisan’da halkımız en güzel cevabı verecek”
Geldiğimiz noktada 15 Temmuz hain kalkışmasında sesini çıkaramayan ülkelerin bizim kendi seçimimizde tavırlarını net bir şekilde ortaya koyarak hayır demelerinde ne kadar manidar olduğunu hatırlatmak istiyorum. 15 yıllık iktidarımız sürecinde ülkemize kazandırdıklarımız, Milletimizin desteği ile gerçekleştirdiklerimiz ortadayken, Türkiye’nin daha güçlü olması yönünde çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. 15 Temmuz bir diriliş, 16 Nisan ise yükseliş olacaktır.
Çok az kaldı. Aziz milletimiz en güzel cevabı 16 Nisan’da verecek. Büyük bir demokratik olgunluk içerisinde sandıkta verilecek cevap halkımızın iradesini ortaya koyacaktır. Buna hiç kimsenin şüphesi yoktur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milletimizin verdiği karar karşısında boynumuz kıldan incedir. Asil milletimiz ülkesi için, milleti için, istikrarı için, istikbali için, refahı için, geleceğimiz için, güçlü bir iktidar ve daha güçlü bir Türkiye için 16 Nisan’da hür ve özgür iradesini ortaya koyacak, sandık başına giderek ‘Evet’ oylarıyla dosta güven, düşmana korku salmasını bilecektir. Mesele siyasi değil, mesele memleket meselesidir. Her şey mubah anlayışıyla küçük hesaplar peşinde koşanlar, iktidar ve istikbal hesapları uğruna her türlü bilgi kirliliğine tevessül edenlere, içeride ve dışarıda ihanet içerisinde olanlarla el ele vererek güçlü Türkiye olma yolunda atılan adımları akamete uğratmaya çalışanlara halkımız 16 Nisan’da sandıkta en güzel cevabı ‘Evet’ oylarıyla vereceklerdir. Son yılların en büyük ihanetiyle karşı karşıya kalan Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçerek güçlü bir iktidar, güçlü bir yönetim, güçlü meclis, bağımsız ve tarafsız bir yargıyla istikrarlı bir biçimde 2023 ve 2053 hedeflerine sağlam ve emin adımlarla yürüyecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.
Necip Milletimiz feraset sahibidir, Milletimizin kararı herşeyin üzerindedir. Netice itibariyle sözde, kararda Milletindir diyor, Milliyetçi, Ülkücü camia ile birlikte tüm Karacabeyli vatandaşlarımızdan destek istiyoruz”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.