Çavdarlı, taksicilere seslendi

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, meclis üyesi adayları ile birlikte taksicileri toplanma merkezinde ziyaret etti. Taksicilerin dertlerini ve istekleri dinleyen Hamit Çavdarlı, projelerinden bahsederek destek istedi.
Taksi Toplanma Merkezi’nde konuşan Hamit Çavdarlı, “Seçime sayılı günler kaldı. Pazar günü Karacabey’i 5 yıl boyunca idare edecek başkanı ve meclisi seçeceğiz. İnanıyoruz ki Karacabey halkı bu sefer Saadet diyecek ve Milli Görüş belediyeciliğini iktidara taşıyacak. Karacabey’in artık hak ettiği hizmetlere kavuşmasını istiyoruz. Bu hizmetleri yapacak olan tek parti Saadet’tir.
Hizmet edebilmek için, her şeyden önce insanımıza hizmet etmek için yola çıkmanız gerekir. Biz, ‘Sizin en hayırlınız insanlara en faydalı olanınızdır’ sözüne inanmış ve bu inançla yola çıkmış kadrolarız. Hizmet etmek için, idareci olduğunuz yerde israfın, rüşvetin, adam kayırmanın önüne geçmeniz gerekir. Bunu yapabilecek olan tek parti Saadet’tir. Türkiye’de 1500 belediye hakkında yolsuzluktan, rüşvetten dolayı soruşturma açıldı. Bunlar TBMM’de partisi bulunan bütün belediyelere ait. Bizim hiçbir belediyemizde yolsuzluk, rüşvet, israf yok. Çünkü bizler kendimizi zengin etmek, makam mevki sahibi olmak için değil, insanları zengin ve mutlu edip onların huzurla yaşayabileceği ortamlar hazırlamak için çalışıyoruz. Refah Partisi döneminde yüzlerce belediyede efsane hizmetler yaptık. İnşallah bu seçimlerde de Saadet Partisi oylarını yükseltecek ve bu seçimlerin yükselen yıldızı olacak. Artık vatandaşlarımız özlemle ve hasretle Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet Partisi’nin zaferini ve yapacağı efsane hizmetleri beklemektedir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.