Karacabey’den Erdoğan’a sevgi seli

Geçtiğimiz Cumartesi günü bir dizi ziyaret ve açılışlar için Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Karacabey’den de çok sayıda vatandaş karşıladı.
AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, “Bursa’da büyük bir kalabalık ve sevgi seliyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine Karacabey’den 35 araçla katılım sağladık. İlçe halkının adeta akın ettiği Bursa’da Karacabey Reis’ine sahip çıktı. Karacabeylilerin yoğun ilgisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Erol, “Bursa Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümet tarafından 17 ilçede hayata geçirilen 759 milyon 30 bin TL’lik yatırımın da içinde bulunduğu toplam 1 milyar 103 milyon 442 bin 293 TL’lik yatırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. 15 Temmuz Kalkışması sonrası ilk kez Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanımızın ziyareti bizlere büyük moral oldu. Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda konuşmasındaki, “Bursa bir değişim ve dönüşüm içinde, tüm ilçelerimiz ayağa kalkıyor. Tüm yöneticilerimiz tebrik ediyorum, bursa tüm yatırımları hak eden bir vilayetimizdir. Biz Allah’ın huzurunda sadece ruküda eğiliriz, hiç bir gücün karşısında değil. Bursa türküsünde diyor ya; yeşil Bursa’nın gülüsün, gönlümün bülbülüsün. Biz de Bursa’yı gönülden seviyoruz. Bursa’nın da sevgisi samimidir. Rabbim gönüllerimizden sevgi aşkı eksik etmesin” sözleri bizlere gurur verdi” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.