Karacabey’de yılın ilk nikahı kıyıldı

Karacabey’de yılın ilk nikahı kıyıldı
Karacabey’de 2008’in ilk nikahı önceki gün kıyıldı. Nişanlı olan genç çift Erhan Çalımlı ve Gülbarin Ergin çiftinin nikahı Belediye nikah salonunda gerçekleşti.
Genç çift saat 15:00’de Belediye’ye gelerek, aylar öncesinden başlayan hazırlıkların böyle mutlu bir günde resmiyet kazandığını belirtti.
Yılbaşı tatilinin ardından attıkları imzayla 2008’in ilk evlenen çifti olan Erhan Çalımlı ve Gülbarin Ergin’in nikahını Belediye Nikah Memuru Aysun Özer kıydı. Damat Çalımlı, “Yeni yıla mutlulukla başladık. Mutluluğumuz bitimsiz olsun” dedi.
Bu arada 2007 yılında 659 evlenme gerçekleşirken, 105 kişi de boşandı.
Karacabey nüfusu da 2007 yılında 1174 doğumla artarken, 424 kişi de yaşamını yitirerek aramızdan ayrıldı.
2007’de ki hırsızlık olaylarında gözle görülür bir oranda azalma oldu! Özellikle evlerde yaşanan hırsızlık olaylarında %17’lik bir azalma meydana geldi. İş yeri hırsızlığında ise %60 oranında bir düşüş görülürken, ilçedeki hırsız şebekelerinin çökertildiği göze çarptı.
2007’de en çok şahsa karşı işlenen suçlar dikkat çekti. Darp, hakaret gibi suçlarda az da olsa bir artış olduğu kaydedildi.
İlçedeki intihar olaylarında bir önceki yıla göre azalma olmadı, ancak artış da görülmedi.
Trafik kazalarında ise çok sayıda araç hasar görürken, yaralamalı trafik kazası 78, maddi hasarlı trafik kazası sayısı 284 olarak gerçekleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.