Karacabey’de park çalışmaları hız kesmiyor

*Son dönemde gerçekleştirdiği çevre dostu çalışmaları ile gündemden düşmeyen Karacabey Belediyesi, peş peşe açılışlarını gerçekleştirdiği ‘Ihlamur Parkı’, ‘Menekşe Parkı’ ve Şehit J. Uzm. Çvş. Cemil Turan Parkı gibi çevre düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, şimdi de Karacabey girişinde yer alan Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Parkı’na, yepyeni bir görünüm kazandıracak çalışmalara başladı.

“En Güzel Şehir Karacabey Olacak” sloganı ile yola çıkan ve 2016 yılının ‘Park, Bahçe ve Çevre Düzenleme Yılı’ olacağını ilan eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçeye değer katacak yeni çalışmaların da tüm hızıyla sürdüğünü müjdeledi.
Son dönemde peş peşe açılışları gerçekleştirilen ‘Ihlamur Parkı’, ‘Menekşe Parkı’ ve Şehit J. Uzm. Çvş. Cemil Turan Parkı gibi çevre düzenleme çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydeden Başkan Ali Özkan, bu çerçevede şimdi de Karacabey girişinde yer alan, Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Parkı’na yepyeni bir görünüm kazandıracak çalışmalara başlandığını açıkladı.
Kentin yönetiminde ortak akıl ve istişare kültürünü benimsediklerini anımsatarak, kentin tüm kaynaklarının akılcı bir yönetim anlayışıyla, yine halkın yararına değerlendirildiğine vurgu yapan Başkan Ali Özkan, ‘Modern ve Müreffeh Kent’ hedefleri arasında; ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalara büyük önem verdiklerini dile getirdi.
Karacabey’de yeşil alanlar artacak
Karacabey’i daha yaşanabilir bir kent haline dönüştürmek adına, çalışmaların tüm hızıyla sürdürüleceğini aktaran Başkan Ali Özkan; ‘Sağlıklı nesiller yetiştirmek için spor ve yeşil alanların sayısının artırılmasına büyük önem veriyoruz. Son dönemde gerçekleştirdiğimiz yeni park açılışlarının yanı sıra; mevcut olanların da daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi doğrultusunda çeşitli çalışmalar yürütmekteyiz. Şimdi de kentimizin hemen girişindeki Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Parkı’nda, büyük ölçekli bir altyapı ve revizyon çalışmasına başladık ve inşallah kısa sürede de burayı, yeni görünümü ile hizmete sunmayı planlıyoruz. Karacabey’in gerçek bir doğa dostu kenti olduğunu kanıtlayan çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.