Özseçen yeniden Başkan

Karacabey Sulama Birliği’nde başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Yenisarıbey’deki Şantiye Hizmet Binası’nda gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da Başkan Sami Özseçen güven tazeledi. Derviş Mete ve Abdullah Erol’un da yarıştığı seçimde Sami Özseçen, 29 oy alarak 5.kez başkanlığa oturdu. 5 yıl daha başkanlığı sürdürecek olan Özseçen ve ekibi başarılı hizmetler verdiklerini bir kez daha kanıtladı.
Karacabey’in çiftçilerine örnek sulama hizmeti sunan Birliğin yönetiminde başkan olarak 5. yıldızını takan Özseçen, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte, tarım sulamasında ilk günkü heyecanları içerisinde azimle ve yeniliklerle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Heyecanlı seçim
Sami Özseçen’in beşinci kez başkanlık görevine getirildiği Karacabey Sulama Birliği’nde özellikle Özseçen ve Derviş Mete arasında heyecanlı bir hizmet yarışı gözlendi. Uzun yıllar hizmet etmenin kıvancıyla Birlik üyelerine seslenen Özseçen’le rakibi Mete, oylama sonunda centilmenlik örneği verdiler.
Yönetim Kurulu Başkanlığı için Sami Özseçen, Derviş Mete ve Abdullah Erol’un adaylıklarını ilân ettiği Birlik seçimlerinde üyeler sandıktan çıkacak sonucu büyük bir heyecanla bekledi.
Birlik’te başkanlık görevine yeniden seçilen Sami Özseçen üyelerinden 29 oy alırken, Derviş Mete 27 oy elde etti. Abdullah Erol ise, 1 oyda kaldı.
Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelikleri seçimi
Nezih bir ortamda olgunluk içinde gerçekleşen seçimlerde yeni dönemde yönetim ve denetleme kurullarında görev yapacak isimler de belli oldu.
12 üyenin adaylığını açıkladığı 4 kişilik Yönetim Kurulu’nda Cemal Erdem (31 oy), Ersin Ayyıldız (29 oy), Mehmet Derindir (25 oy) ve Mustafa Pınar (25 oy) görev yapacak.
6 üyenin adaylığını ilân ettiği 3 kişilik Denetim Kurulu’na ise, Seçkin Bezek (31 oy), Ali Yüksel (22 oy) ve Tuncay Mutluer (20 oy) seçildiler.
Genel Kurul sonunda kutlamaları kabul eden ve kısa bir açıklama yapan Karacabey Sulama Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özseçen, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte, tarım sulamasındaki hizmetlerine ilk günkü heyecanları içerisinde büyük bir azimle, hassasiyetle ve yeniliklerle çalışmaya devam edeceklerini, üyelerine de en iyi hizmeti sunmak için yine yılmadan büyük çaba harcayıp, gecelerini gündüzlerine katacaklarını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.