Karacabey’de park açılışları hız kesmiyor

*Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan tarafından başlatılan yenilikçi hamlelerle birlikte, kentin estetik görünümü ile sosyal hayatına katkı sunan projeler de hız kesmiyor.

*İlçeyi çevresel görünüm anlamında da yepyeni bir yüze kavuşturmak adına her semtte parklar oluşturan Karacabey Belediyesi, şimdi de Sırabademler Mahallesi’ndeki bir arsayı park haline dönüştürme çalışmalarına hız verdi.

 

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan tarafından başlatılan yenilikçi hamlelerle birlikte, kentin estetik görünümü ile sosyal hayatına katkı sunan projeler de hız kesmiyor…

İlçeyi çevresel görünüm anlamında da yepyeni bir yüze kavuşturmak adına her semtte parklar oluşturan Karacabey Belediyesi, şimdi de Sırabademler Mahallesi’ndeki bir arsayı park haline dönüştürme çalışmalarına hız verdi.

Sırabademler ve Yeni Mahalle sakinlerine hizmet verecek parkta yürütülen hummalı çalışmaları yerinde denetleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önümüzdeki günlerde parkın açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Parka Muhsin Yazıcıoğlu’nunismi verildi

Yeni açılacak parka, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin verilmesi için sundukları önerininbelediye meclisi tarafından kabul edilmesinin de son derece sevindirici olduğunu dile getiren Özkan, bu bölgeye eksikliği hissedilen yeni park kazandırılmasının vatandaşlarda büyük memnuniyet yarattığı vurgusunda bulundu.

‘Şehir Parkı’na yeni isim: ‘Adnan Menderes Parkı’

Kent merkezinde yer alan Tabaklar Mahallesi’ndeki ‘Şehir Parkı’nın isminin de meclise sundukları öneri ile ‘Adnan Menderes Parkı’ olarak değiştirildiği bilgisini veren Ali Özkan, bu sayede Demokrasi Şehidi olarak milletin kalbinde eşsiz yerini almış Merhum Adnan Menderes’in adının sonsuza dek yaşatılacağını ifade etti.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana, tüm kent genelinde çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına büyük bir ivme kazandırdıklarına da vurgu yapan Özkan, ilçenin el değmemiş doğal güzelliklerinin, ilçe merkezi ile uyumu adına bu çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.