AK Kadınlar 24 Haziran için 24 saat sahada

AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları’na 24 saat yetmiyor. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde sahaya inen ve çalışma temposunu arttıran Hamiyet Özenli Başkanlığı’ndaki AK Parti İlçe Kadın Kolları, gece-gündüz demeden koşturuyor. Karacabey’in her bir noktasında saha çalışmaları yürüten AK Kadınlar, milletvekili adaylarının da katılımlarıyla sokak sokak, cadde cadde, ev ev gezerek, broşür dağıtımı gerçekleştiriyor ve seçimler için vatandaştan destek istiyorlar.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “AK Kadınlar olarak her zaman sahalarda bulunduk, vatandaşlarımızla bir bütün olduk. Vakit artık Karacabey vaktidir. Vakit artık Türkiye vaktidir. Hedef 24 Haziran’da Karacabey’de en yüksek oyu almaktır. Yatırımların devam etmesi, Türkiye’nin dünya devleti olması, mazlumların yüzünün gülmesi, mağdurların huzura ermesi için ‘Devam’ diyoruz. AK Parti döneminde yapılan hizmetleri durdurmak gayesiyle bir araya gelenler; asla başarı elde edemeyeceklerdir. Biz, AK kadınlar olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam.” dedi.
Yemek dağıtımından çat kapı iftarlara, ev sohbetlerinden broşür dağıtımına, bayram öncesi çocuk giydirmeden erzak dağıtımına kadar çok sayıda saha çalışması gerçekleştiren AK Parti İlçe Kadın Kolları’nın bu faaliyetlerine 24 saat adeta yetmiyor.
Tüm yönetimiyle birlikte canla başla çalıştıklarına vurgu yapan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Bizler yılın 12 ayı durmak nedir bilmeden çalışıyoruz. Ramazan aylarında ise gelenekselleştirdiğimiz programlarımıza bu yıl da devam ettik. Tüm yönetimim yılmadan, yorulmadan her akşam ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine hazırlanan iftar yemeklerini kendi ellerimizle teslim ediyoruz. Daha sonra ‘iftar berekettir, iftar paylaşmaktır, dostluğun, birliğin beraberliğin, muhabbetin gelişmesidir’ diyerek iftarda ailelerimizle bir araya geliyoruz. ‘Oruç dinimizin, nefsimizi terbiyesidir’ diyerek çat kapı ile hemşehrilerimizin sofralarına konuk oluyoruz. Her gittiğimiz evin ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Bu çalışmalarımızda hemşehrilerimiz tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyoruz. Gittiğimiz evlere sadece sofra zenginliği vermek için değil, gönül zenginliği vermek içinde konuk oluyoruz. Öte yandan bayramın yaklaşması sebebiyle gerçekten ihtiyaçlı çocuklarımızın da bayramlık kıyafetlerini temin etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri daha çok mutlu ediyor. Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da onlara maddi ve manevi yönden kol kanat germeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Dağıttıkları broşürlerle de 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattıklarını vurgulayan Özenli, “Yeni Yönetim Sistemi’nin ülkemize kazandıracağı güçlü yönlerini kapı kapı dolaşarak anlatıyoruz. Çalışmak bizleri yormuyor, aksine bize güç katıyor. Açıkçası 24 saat bizlere yetmiyor.
AK Kadınlar olarak ertesi gün seçim olacakmış gibi her daim hazırlandık. Ülkemize ve Karacabey’imize 24 Haziran seçimleri hayırlar getirsin. İnşallah 25 Haziran sabahına daha güçlü bir meclis, güçlü bir hükümet ve daha güçlü Türkiye ile uyanacağız. Bu vesileyle Karacabeyli hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, çifte bayram yaşamamızı temenni ediyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.