Karacabey ve Mustafakemalpaşa’ya çıkarma!

 

MHP İl Teşkilatı’nda kongre heyecanı hareketlendi:

13 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Teşkilatı hareketlendi. Mevcut İl Başkanı Tevfik Topçu'nun Karacabey ve Mustafakemalpaşa ziyaretine Yıldırım İlçe Başkanı Süleyman Tefekkür, Nilüfer İlçe Başkanı Hakan Yürük, Kestel İlçe Başkanı Yüksel Okumuş, Eski Osmangazi İlçe Başkanvekili Mahmut Tekinbaş, İl Genel Meclis Üyesi İhsan Bilgili, Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Osman Memiş, Türk Metal-İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Osman Gümüş, İl Başkan Yardımcıları Günal Şahin, Yusuf İzzettin Şimşek çok sayıda il yöneticisi, Ülkü Ocakları eski Başkanvekilleri Muhammet Tekin ve Cihangir Kalkancı katıldı.

12 Haziran'da seçim yaşadıklarını belirten MHP İl Başkanı Topçu, “Gayret edip, çok çalışmamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Bazı arkadaşlarımız MHP'nin geleceği ile ilgili endişeler duydu. Bursa'da bu şefkatli göreve talibiz. MHP'nin geleceği ile alakalı kimse endişe duymasın. MHP 13 Mayıs'taki kongreden güçlenerek çıkacaktır. 12 Haziran seçimlerinden önce Bursa teşkilatlarının gayretlerini küçümseseler de, ben çok çalıştığınızı biliyorum. Karacabey'den yüzde 17 oranında oy aldık. MHP'ye yapılan saldırılar düşünüldüğünde bu durum küçümsenmemeli” dedi.

Bahçeli’ye kongre daveti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi il kongresine davet ettiğini belirten Topçu, “Perşembe günü Ankara'da başkanımız ile görüştüm ve kendisini kongremize davet ettim. Genel başkanımızla sohbet ettik. Hepinize MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamlarını getirdim. Yerel seçimlerde herkes ile tek tek görüşeceğim ve içimizden aday çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.