HAS Parti’den işçilere destek yürüyüşü!

Yozgat, “Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Engin’in katılımıyla birlikte 1 Mayıs’ta saat 11.15’te Altıparmak Stadyumda yürüyüşe geçerek saat 12.00’de Bursa Kent Meydanında işçilerimizle birlikte olacağız. Tüm üyelerimiz ve vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

Her koşulda işçilerin emeğine saygı gösterilmesi gerektiğine dikkat çeken Yozgat,“Yeryüzü cennetinden söz ediyorlar anca dünyayı cehenneme çevirdiler. Allah'ın bütün yarattıklar için hazırladığı ve tüm insanları ortak kıldığı nimetleri yağmaladılar. Bütün insanlara ait olan zenginliklere bir avuç sermayedar el koydu. Demokrasi, insan hakları, özgürlükler diyorlar ama dünya nüfusunun büyük çoğunluğunu modern köleler yaptılar; Allah'ın kullarını ucuz iş gücü ve müşteri haline getirdiler.

Yolunda yürüdüğümüz Peygamberimizin hayatı boyunca mazlumların, yoksulların, kimsesizlerin, yetimlerin, düşkünlerin, haksızlığa uğramışların, kölelerin, kadınların yanında olmuştur, insanların eşit olduğunu söylemiştir, Mekke ulularının karşısında durmuştur. Biz de aynısını yapacağız; ölen 1543 can için, sokakta yaşayan binlerce çocuk için, köle gibi çalışan on binlerce mevsimlik işçi için, nimetlerden payını alamayan yoksul ve mazlumlar için, dili, dini yasaklananlar, baskı altında olanlar için İşçilerimizin yanındayız. Kula kulluğu kınayacağız, Allah'ın nimetlerinde insanların ortak olduğunu söyleyeceğiz, özgürlük, eşitlik ve adalet talep edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.