Karacabey, sporda da Türkiye’ye örnek oluyor

*Spor Toto Profesyonel 3. Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla Karacabeylilerin gururu olan Karacabey Birlikspor, tüm futbol severlerin ilgisini çekmeyi sürdürürken, evinde ve deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda centilmenlik adına sergilediği örnek tutumla da spor kamuoyundan tam not alıyor.

Spor Toto Profesyonel 3. Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Karacabey Birlikspor, bugüne dek saha içinde ortaya koyduğu başarılı performansın yanı sıra; centilmenliğiyle de spor kamuoyunun haklı takdirini kazandı.
Manavgat deplasmanında tam bir dostluk havası estiren Karacabey temsilcisi, sporun kardeşlik ve dostlukları pekiştirme yönünü en güzel şekilde sergilerken, Manavgat’ta ünlü bir otelin sahibi olan aslen Karacabeyli Ayşe Kurt isimli işkadını da tüm kafilenin 3 günlük konaklama masraflarını üstlenerek, Karacabeylilerin takımlarına sahip çıkma konusundaki duyarlılığın bir başka örneği oldu.
Karacabey halkından hemşerilerine teşekkür mesajı
Ekonomik yönden olduğu kadar, turistik ve doğal zenginlikleriyle de Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olmanın yanı sıra; son dönemde sportif açıdan alınan başarılı sonuçlarla da gurur duyan Karacabeyliler, tüm ilçe halkı olarak Karacabey Birlikspor’un başarısı adına kenetlendiklerini ifade ederken, Manavgat’taki hemşerileri Ayşe Kurt’a da teşekkürlerini sunarak, desteklerinden ötürü minnettar olduklarını dile getirdi.
İlçe dinamikleri destek İçin adeta birbirleriyle yarışıyor
Öte yandan, konu ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Birlikspor Başkanı Uğur Koçak da yaptıkları açıklamada, kent içinde ve dışında yaşayan tüm ilçe dinamiklerinin takımlarına sahip çıkma konusunda adeta birbirleri ile yarışmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, başta Manavgat’ta iş yaşamını sürdüren hemşerileri Ayşe Kurt ve eşi Yahya Kurt olmak üzere; tüm sponsorlara destekleri için bir kez daha teşekkürlerini iletti.
Temsilcimiz beraberlikle döndü
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’da mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Manavgatspor maçından beraberlikle döndü.
Ligin 4. Haftasında, 25 Eylül Pazar günü Evrenseki Stadı’nda Manavgatspor’la karşı karşıya gelen temsilcimiz maçı 1-1 beraberlikle bitirdi.
Maçın 64’üncü dakikasında Manavgatspor, Kemal’in ceza sahası içinden yaptığı düzgün vuruşla 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.
Golden sonra beraberlik için baskısını arttıran Karacabey Birlikspor, 83’üncü dakikada Muhammed Rıdvan’ın kafasıyla skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşma 1-1 biterken, haftayı 1 puanla kapatan Karacabey Birlikspor 7 puanla ligde 3. Sırada yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.