AK Kadınlar Mehmetçik için seferber oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları, Afrin’de kahramanlık destanı yazan Mehmetçiğimize destek ve moral verme amacıyla düzenlediği mektup kampanyasıyla anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. ‘Mehmetçiğe Mektup Yaz Bin Moral Olsun’ isimli kampanyaya ilçe halkından büyük destek geldi.
AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli öncülüğünde düzenlenen programda Ulu Camii, Halk Eğitimi Merkezi önü ve Gazi Mahallesi’nde stant açıldı. Buralarda duygu ve düşüncelerini kaleme alan vatandaşlar, vatan bekçisi kahraman Mehmetçiğe moral mektupları yazdı.
‘Mehmetçiğe Mektup Yaz Bin Moral Olsun’ projesi hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Afrin’de kahramanlık destanı yazan askerlerimize destek olmak amacıyla ‘Mehmetçiğe Mektup Yaz Bin Moral Olsun’ etkinliğini düzenledik. Devletimiz her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor ama bizim de ülke ve milletimizin güvenliği için kahramanca mücadele askerimize destek vermeye ve onların moralini yükseltmeye ihtiyacımız var. Bu amaçla Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerimizle birlikte açtığımız stantlarda yurttaşlarımıza Afrin’deki Mehmetçik kardeşlerimize içlerinden gelen hissiyatlarını mektup yazarak, motivasyon yönünden destek olmalarını sağladık.
7’den 77’e tüm Karacabeyli halkımız, Türk askerlerinin yanında olduklarını hissettirmek ve moral vermek amacıyla anlamlı bir birliktelikle duygu yüklü sözlerini satırlara döktüler. Onlara verebileceğimiz küçük bir mutluluk ve motivasyon bile bizler için paha biçilemez bir gurur olacaktır. Millet olarak bütün mücadelemiz bu topraklarda başı dik şekilde yaşayabilmek ve ay yıldızlı bayrağımızı gönderde tutabilmektir. Bunların hepsi aslında cepheye taşınan birer mermidir. Kampanyaya katılan vatandaşlarımız tarafından yazılan yüzlerce mektup Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklerimize anaların, babaların, yaşlıların, çocukların, duası ve sevgisiyle gönderildi.” dedi.
Özenli, Karacabeyli vatandaşların projeye bu kadar ilgi göstermesinden dolayı herkese teşekkür ederek, “Vatan için kendilerini siper eden bütün kahraman şehitlerimizin ruhları şad olsun. Rabbim Afrin’de çarpışan ve vatanımızı koruyan tüm yiğitlerimize güç, kuvvet versin. Umarım yazılan bu mektuplar onlara moral olacaktır. Bizler her zaman askerlerimizin arkasındayız. Gün gelir bizde savaşa katılır, Mehmetçiğimize destek çıkarız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.