Karacabey Ortaokulu’nda 23 Nisan coşkusu

Karacabey Ortaokulu’nda ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ coşkuyla kutlandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda Okul Müdürü Harun Ulaş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından sunumunu Elif Yahşi ve Emirhan Ceylan öğrencilerin başarıyla gerçekleştirdiği kutlamalar mest etti.
Okul Müdürü Harun Ulaş önderliğindeki, öğretmenler ve öğrencilerin büyük emekle hazırladıkları belli olan gösterileri büyük beğeni topladı.
Velilerin katılımı ile şölen havasında geçen bayram büyük bir ilgi görürken, çok sayıda etkinliğin yapıldığı törende öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.
23 Nisan Şenliği’nde ilk olarak sahne alan Halk Oyunları Ekipleri’nin gösterileri tam not aldı.
Hazırlamış oldukları gösterilerini kocaman yüreklerle sunan Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri de izleyenlerden büyük alkış aldı.
23 Nisan şiirleri, Karate sporu sunumu, Parkur, bisiklet, Halat çekme yarışmaları ve müzikli gösterilerde performanslarıyla dikkatleri çeken öğrenciler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşarken tüm konukları da büyüledi.
Karacabey Ortaokullu öğrencilerde, büyük özverilerle hazırlandıkları programda destek veren tüm öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.