“Karacabey kararını verdi, Tanrıverdi!”

Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, son günlerde bazı yerel gazetelerde çıkan haber ve köşe yazılarına ilişkin açıklama yaptı. Belediye Başkan Adayları Murat Tanrıverdi ile aralarında hiçbir sorun olmadığını söyleyen Çiftçi, aralarına nifak sokarak CHP’nin başarısızlığını isteyenlere asla izin vermeyeceklerini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ve yerel basında çıkan bazı haber ve köşe yazılarını üzülerek okumaktayız. Birileri; Belediye Başkan Adayımız Murat Tanrıverdi ile aramızda sorun varmış gibi göstererek, çalışmalarımızı engellemek ve yerel seçimler öncesinde CHP’yi karıştırarak AKP’nin ekmeğine yağ sürmek istiyor. Parti örgütümüz, yönetim kurulumuz ve İlçe Başkanı olarak şahsım, Belediye Başkan Adayımız Murat Tanrıverdi’nin sonuna kadar yanındayız. Diğer partilerin adayları ile ilgilenmiyoruz. Her zaman söylediğim şeyi yine tekrar ediyorum. 31 Mart akşamı Karacabey Belediyesi’nin burçlarına CHP bayrağını dikeceğiz.
Karacabey halkı, AKP belediyeciliğinden bıkmış durumda. Karacabey, CHP’ye adeta susamış durumda. Karacabey halkını muradına erdireceğiz. Özlediği sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız.
Belediye Başkan Adayımız Murat Tanrıverdi, şuanda kurduğu ekip ile birlikte Karacabey’in tüm sorunlarını masaya yatırarak, şehir planlamacıları, mimar ve mühendislerden oluşturduğu kadrosu ile çok ciddi çalışmalar yapmaktadır. Hepinizin de bildiği gibi, henüz tam olarak yerel seçim çalışmalarına başlanmadı. Yılbaşından sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi Karacabey’de de çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Zafer hazırlanmaktır. Şuanda hazırlıklarımızı yapıyoruz. Murat Tanrıverdi başkanımız, belediye meclis üyesi adaylarımız, ilçe yöneticilerimiz ve tüm parti örgütümüz bir bütün halinde hareket edeceğiz. Gece-gündüz demeden çok çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak 31 Mart akşamı Karacabey Belediyesi’ni kazanacağız.
Halkımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Anlaşılan o ki daha şimdiden Karacabey halkı kararı vermiş görünüyor. 31 Mart akşamı, Karacabey Belediye Başkanı Murat Tanrıverdi olacak.
Bunu gören bazı çevreler, daha şimdiden karalama ve çamur kampanyalarına başladı. CHP’li gibi görünen ancak kimin kayığına binerse onun küreğini çeken bu kişilerin, partimize zarar vermesine asla izin vermeyeceğiz.
CHP ve İyi Parti Genel Merkezleri tarafından şuanda sürdürülmekte olan ittifak çalışmalarının sonucuna hepimiz uymak zorundayız. Bununla ilgili ağzımızdan çıkmayan sözleri, biz söylüyormuşuz gibi yazıyorlar. Bunların tamamı iftiradır. CHP Karacabey İlçe Örgütü tek vücut halinde, Belediye Başkan Adayımız Murat Tanrıverdi’nin yanındadır ve olmaya da devam edecektir.
Bazılarının da şunu bilmesini isterim;
Bir kurt giderken arkasından 40 tane köpek havlar, havlamıyorsa o kurt, kurt değildir. CHP Karacabey İlçe Örgütü de büyük bir kurttur. Göreve geldiğimiz günden bugüne başarısızlığımız için çalışan, tek amaçları CHP Karacabey İlçe Örgütü’nü bölmek olan kalemi kiralık bazı kişiler bizi hiçbir zaman yolumuzdan döndüremeyeceklerdir. Önümüze çıkan tüm engelleri bugüne kadar aştık, bundan sonra da aşmaya devam edeceğiz. AKP’nin başarısı için çalışan bu kişilere en güzel cevabı 31 Mart akşamı Karacabey halkı verecektir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.