“Karacabey hafifliyor!”

Karacabey’de YaSem Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi hizmete girdi.
Atatürk Bulvarı Sümertek Mağazası üst katında Karacabeyli Diyetisyenler Yasemin ve Sema Polat kardeşlerin birlikte açtığı YaSem Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi büyük ilgi gördü. Verdikleri diyete uyulduğu takdirde herkesin zayıflayabileceğini iddia eden Diyetisyenler Yasemin ve Sema Polat , “Ofisimizi açtığımız günden itibaren hemşerilerimizin yoğun teveccühleri bizleri çok mutlu etti. Amacımız danışanlarımızın sadece hızlı bir şekilde kilo kaybını sağlamak değil, bunu yaparken sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğretmek. Kısacası, kişinin zayıflaması için değil, beslenme alışkanlığını değiştirmesi için çalışıyoruz. Danışanlarım doya doya fazla kilolarından kurtuluyor ve Karacabey hafifliyor. Sağlıklı ve kaliteli yaşama adım atmak isteyen herkesi YaSem Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi’mize bekliyoruz. Vakit kaybetmeden, sağlıklı beslenerek, değişiminize başlayın” dedi.
İstanbul Bilim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden başarı ile mezun olup, diplomasını aldığı günden itibaren mesleğini aktif bir şekilde yapan Yasemin Polat birçok kişinin hayalini gerçekleştirmesine vesile oldu. Yüksek Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde yapmakta olan ve yerel yazılı medyada yer alan Diyetisyen Yasemin Polat Karacabey’in yanı sıra Bandırma ve Susurluk’ta da hizmet vermektedir.
İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olan Sema Polat da mesleğini başarılı bir şekilde icra etmekle birlikte, sağlıklı, dengeli beslenme alışkanlığını kazandırma amacıyla doğru, yeni ve bilimsel bilgilerle danışanlarına hizmet vermektedir.
Açılışa özel seans ücretinde kampanya yaptıklarını söyleyen Diyetisyenler Yasemin ve Sema Polat danışanlarının randevu için 0538 363 64 06 No’lu telefondan ulaşabileceklerini, ayrıca sosyal medyadan da yasem_diyet İnstagram ve Diyetisyen Yasemin Polat Facebook hesaplarından da takip edebileceklerini kaydetti.
Danışanlarına hiçbir zaman yasaklarla yaklaşmadıklarını, çözüm yollarıyla ve telafilerle yaklaştıklarını belirten Diyetisyenler Yasemin ve Sema Polat, “Diyet, sınırlayıcı listelerden ve kısıtlı zamandan oluşmamalıdır. Program keyifli bir hale getirilerek yaşam şeklini almalıdır. Bu, ancak uygulanabilir ve sürdürülebilir bir programla ve kişilerle kurulan iyi iletişim ile mümkündür. Kişiye özel beslenme programları ile danışanlarımız aç kalmadan ölçülü bir şekilde sağlıklı kilo vermektedir. Kilo fazlası olmayan bireyler de sağlıklı beslenmek için bize başvuruyorlar. Biz kilo alma veya kilo vermede
sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmeyi amaçlıyoruz. Kilo problemi olanlar, aslında neyi kaçırıyor? Özgürce giyinmeyi, daha rahat yaşamayı, daha kaliteli uykuyu, rahat hareket kabiliyetini, kısaca hayatı… O yüzden, dünyadaki en önemli kişiye yani kendinize inanın, sizde başarabilirsiniz. Hayatı daha fazla kaçırmadan yakalayın. İddia ediyoruz, hafiflemenin adresi, YaSem Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi” dedi.
“Daha sağlıklı, daha fit, daha da kendine güven. Daha mutlu bir sen için geç kalma sen de gel” sloganlarıyla kilo problemi olan tüm hemşerilerini ofislerine beklediklerini dile getiren Diyetisyenler Yasemin ve Sema Polat, kilo vermenin ve istenilen vücutta keyifle yaşamanın mucize olmadığını; rahat, eğlenceli, bilimsel, orijinal, renkli, nitelikli, motivasyonu ve iletişimi yüksek bir programla verilemeyecek kilonun olmadığına dikkat çektiler.
Karacabey’e verimli ve faydalı olabilmek için çalışmalarını yürüteceklerine değinen Yasemin ve Sema Polat, “Obezite, diyabet, metabolik bozukluklar günümüzde artıyor. Bu hastalıklardan halkımızı korumak istiyoruz. Doğup, büyüdüğümüz ilçemize hizmet için buradayız. Yaş grubu olarak 7’den 70’e herkese yardımcı oluyoruz. Danışanlarımız geldiklerinde kişilerin beslenme alışkanlıklarından aile yapılarına kadar birçok konuyu inceliyoruz. Belirli soruların cevapları eşliğinde istenilen kan tahlillerinin ve profesyonel vücut analiz cihazının ayrıntılı ölçümlerinin sonuçları doğrultusunda programa başlıyoruz. Kişiye Özel Beslenme Danışmanlığı, Kilo Alma, Kilo Verme, Kilo Koruma Programları, Diyabet, Hipertansiyon, Kalp Damar Hastalıkları, Karaciğer Hastalıkları, Sindirim Sistemi Hastalıkları, Metabolik Sendrom, Böbrek Hastalıkları, GUT, Kanserde Beslenme, Hamilelik ve Emziklik Döneminde Beslenme, Yaşlılıkta Beslenme, Bebek ve Çocuk Beslenmesi gibi alanlarda hizmet vermekteyiz. Bu danışmanlık ofisini kurarken Hipokrat’ın 2500 yıl önce söylediği ‘Besinler ilacınız, ilacınız besininiz olsun.’ cümlesini temel aldık. Hedefimiz danışanlarımıza kısa süreli diyet mantığını bir kenara bıraktırıp yaşam şekline göre beslenme düzeni oluşturmayı benimsetmektir” diye konuştular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.