“Karacabey kabuğunu kıracak”

Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, “Planlarımızı Büyükşehir’le birlikte yapacağız. İlçemiz yakaladığı tarihi fırsatı iyi değerlendirirse, 50 yılda yapılamayan hizmetlere kısa sürede kavuşur” dedi.
Seçim çalışmaları döneminde gördükleri ilgiden dolayı ilçe halkına teşekkür eden Ali Özkan, “Aday adaylığı sürecinden başlayıp, adaylık ve tanıtım döneminde Karacabey’in röntgenini çekerek ihtiyaçlara uygun projeler ürettik. Yoğun ve yorucu bir seçim süreci yaşadık. Gerek arkadaşlarım, gerekse ilçe halkımıza bu süre zarfında gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.
Seçim sürecinde gidilmedik köy, gezilmedik mahalle bırakmamak için azimle çalıştıklarını anlatan Özkan, “Kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla bir arada olduk. Onları dinledik, not ettik. İnşallah 30 Mart’tan sonra bunun gereğini bir, bir yerine getireceğiz” diye konuştu.
Yıllardır bir türlü gelmeyen hizmetlerin önünü açmak için yetki istediklerini vurgulayan Özkan, “Bu iş gönül işi ve ekiple olacak bir şeydir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ile diyalog halinde yeni Karacabey’i inşa etmede kararlıyız. Bu manada un, yağ ve şeker hazır. 31 Mart’tan itibaren inşallah bu helva pişecek. Hedefimiz tarımı, turizmi ve teknolojik atılımlarla pastayı büyüterek, Karacabey’de yaşayan herkesin bundan hizmet olarak hakkını almasıdır” ifadelerine yer verdi.
Büyükşehirle büyük projeler
Ali Özkan, Karacabey’in Büyükşehir’in dev bütçe desteği ve imkânları sayesinde, tüm güzellikleriyle kalkınacağını ve ilçenin 50 yılda alamadığı yatırıma kavuşacağını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’i de dev imkânlarla uçuracağını söyleyen Özkan, “Bursa, örnek bir şehir. Karacabey de Bursa’nın en güzel ilçelerinden biri. Büyükşehir Belediyesi, her zaman Karacabey’in yanında olacak” dedi.
Özkan, Karacabey’de yapılması planlanan çalışmalarla ilgili hazırlıkların başlatıldığını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi koordinasyonuyla ilçeyi kalkındıracak projeler gerçekleştirilecek. Karacabey, hak ettiği değere kavuşacak. Büyükşehir Belediyesi ile kalkınıp gelişecek. Karacabey’in kaderi değişiyor. Karacabey, bu dönemde 50 yıldır yapılamayan yatırıma kavuşacak” diye konuştu.
İlçenin kabuğunu kıracağını söyleyen Özkan, Türkiye’deki değişimin ve gelişimin önemine işaret etti. Bursa’nın, Avrupa ülkelerinin yüzde 80’inden daha iyi konuma ulaştığını anlatan Özkan, bu dönemde kırsala 120 trilyon civarında yatırım yapılacağını, artık tarımın ve üreticinin kazanacağını ifade etti.
Bursa’nın yerelden kalkınacağına işaret eden Ali Özkan, “Yerelin değerini yerelde yaşayan bilir. Bizler, yerel imkânları kullanma konusunda hassasız. Sıkıntıları yok etmek ancak yerinden yönetimle olur. Artık il sınırları Büyükşehir sınırları olunca tüm bölgelerde kalkınma sağlanmış olacak” dedi.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, “Planlarımızı Büyükşehir ile birlikte yapacağız. Zaman kaybetmeden standartlarımızı yükseltelim. Karacabey’e de Büyükşehir eli değecek. Bu iş gönül ve hizmet işi. Karacabey yakaladığı tarihi fırsatı iyi değerlendirirse, 50 yılda yapılamayan hizmetler 2, 3 yılda yapılır” şeklinde konuştu.
Son derece medeni ve centilmence geçen seçim sürecinde çevre konusunda hassas davrandıklarını anlatan Ali Özkan, son günde, halkımızı rahatsız edici, gürültü kirliliği oluşturan araç konvoyu yapmama kararı aldıklarını da duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.