Çavdarlı’dan teşekkür mesajı

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, yaptığı yazılı açıklamada seçim sürecini değerlendirdi.
Seçim çalışmaları sırasında gördükleri teveccüh nedeniyle ilçe halkına teşekkürlerini ileten Çavdarlı mesajında, “Karacabey’imizin beş yılını emanet edeceğimiz seçimleri Pazar günü yapacağız. Siz, bizi çok iyi biliyorsunuz. Çünkü biz, sizinle aynıyız. Sandıktan çıkacak sonuç Karacabey’imizin aynası olacak. İnanıyoruz ki, bu seçimde dürüstlük, adalet, çalışkanlık kazanacak. Kısacası, Karacabey kazanacak.
Aylardır süren ziyaretlerimizde, bizleri en güzel bir şekilde karşıladınız. Bağrınıza bastınız. İnşallah teveccühünüze layık olup, en iyi hizmetleri birlikte yapacağız.
Seçim sürecinde bizi dinlemek lütfünde bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Bu süreçte kırdığımız, üzdüğümüz, rahatsızlık verdiğimiz olduysa özür diliyoruz. Haklarınızı helal ediniz.
Karacabey’imizi en az bizim kadar düşünen kardeşlerimizden, milletimize hizmet uğruna çıktığımız bu yolda, ezilenler, horlananlar, haksızlığa uğrayanlar adına, dertlerinizle dertlenecek Saadet Partisi’ne destek istiyoruz. Sizi seviyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.