Karacabey Heyeti, 19 Mayıs’ta Ata’nın Selanik’teki Evine Çıkarma Yaptı

  • Belediyeler arası işbirliği ve kültürel program çerçevesinde, beraberindeki heyetle birlikte Bulgaristan ve Yunanistan’a yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Selanik’te bulunan Atatürk’ün doğduğu evi de ziyaret etti.

 

Beraberinde bulunan heyetle birlikte, Bulgaristan ve Yunanistan’ı kapsayan belediyeler arası işbirliği ve kültürel program gerçekleştiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla anlamlı bir organizasyona imza attı.

Karacabey heyeti, 19 Mayıs öncesinde, Yunanistan’ın Selanik şehrinde bulunan Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra; Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve Garnizon Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu ile birlikte, AK Parti, MHP ve CHP’li meclis üyeleri yer aldı.

Anı Defterini İmzaladı

Karacabey heyetinin, Atatürk’ün doğduğu ve müze haline getirilen eve gerçekleştirdiği ziyarette, hatıra defterini imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, doğduğu topraklarda şükranla yâd ediyoruz. Ne mutlu ki bu çok özel günümüzde, Ata’mızın Selanik’teki evine ziyaret gerçekleştirdik. Bizler de ülkemizi, dünya ölçeğinde liderlik seviyesine ulaştırmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının ruhu şad, mekânı cennet olsun. Bu vesileyle milletimizin, 19 Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.