‘Karacabey Evi’ açılışına davetlisiniz!

*Karacabey Belediyesi; iş takibi, öğrenim durumu ve benzeri sebeplerle Bursa’da bulunan Karacabeyli vatandaşların, tüm sosyal imkânlardan yararlanabileceği ‘Karacabey Evi’ni kente kazandırmaya hazırlanıyor…
*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın girişimleri ile hayata geçirilen ‘Karacabey Evi’nin son hazırlıklarının tamamlandığı ve 8 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunulacağı açıklandı.

Son dönemde, sosyal belediyecilik adına ilçede adeta yatırım atağına geçtiklerine dikkat çeken Karacabey Belediyesi; iş takibi, öğrenim durumu ve benzeri sebeplerle Bursa’da bulunan Karacabeyli vatandaşların, tüm sosyal imkânlardan yararlanabileceği ‘Karacabey Evi’nin açılışına hazırlanıyor.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın girişimleri ile hayata geçirilen ‘Karacabey Evi’nin son hazırlıklarının tamamlandığı ve 8 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunulacağı açıklandı.
Uygulama Bursa’da İlk
Karacabey Belediyesi’nin hayata geçirdiği bu hizmetten dolayı vatandaşlar da son derece memnun olduklarını dile getirirken, uygulamanın Bursa’daki ilçeler arasında tek örnek olduğu da ifade edildi.
15 Temmuz Şehitleri Meydanı’na (Fomara) oldukça yakın konumda yer alan ve üç katlı Doğanbey TOKİ konutlarındaki iki dairenin birleştirilmesi ile oluşturulan ‘Karacabey Evi’, Bursa’da ikamet eden ya da Bursa’da işi olan vatandaşlar için bir buluşma ve cazibe merkezi olmasının yanı sıra dernek toplantıları, söyleşi gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği görevi de üstlenecek.
Karacabey Belediyesi personeli sürekli hazır bulunacak
İlçe halkı adına bir anlamda lobi faaliyetlerinin de yürütüleceği ‘Karacabey Evi’nde; Bursa genelindeki STK’lar ve diğer resmi kurum ve kuruluşlarda işleri olan vatandaşların, sorunlarının çözümüne yardımcı olmak üzere, Karacabey Belediyesi personelinin de sürekli hazır bulunacağı bilgisine ulaşıldı.
Çağdaş bir mekân
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklama ile metroya ve otobüs duraklarına yakınlığının yanı sıra, mevcut otoparkı ile de oldukça ulaşılabilir bir konumda bulunan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek Karacabey Evi’nde, çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler için son derece çağdaş bir mekân yaratıldığını ifade etti.
Başkan Özkan ayrıca, ilçenin geçmişten bu yana çok güçlü değerlere sahip olduğunu anımsatarak, bu mevcut potansiyel zenginlikleri harekete geçirdiklerini ve elde edilen başarılı sonuçların örnek gösterilmesinden de büyük kıvanç duyduklarını ifade etti.
‘Parlayan Yıldız’ Karacabey
Karacabey’de sportif, sosyal, kültürel ve ekonomik yönlerden adeta bir çağ değişimi yaşandığına vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, 8 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış törenine, tüm Karacabey’e gönül verenlerin davetli olduğunu dile getirdi.
Başkan Özkan son olarak, Bursa ve İstanbul’un genişleme hinterlantlında yer alan ilçenin, son dönemde gerçekleştirilen Körfez ve Çanakkale köprüsü, İstanbul-İzmir otobanı gibi büyük ölçekli yatırımlar sayesinde, adeta parlayan bir yıldız konumunda olduğunu da sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.