Erol’a güven oyu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karacabey Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Hüseyin Erol güven oyu alarak yeniden seçildi.
Geçtiğimiz Pazar günü Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirilen MHP 12. Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda, faaliyet ve hesap raporlarının aktarılmasının ardından MHP Karacabey İlçe Başkanı Hüseyin Erol konuşmasını gerçekleştirdi.
Erol, “25 ocak 2015 tarihinde yönetim kurulu arkadaşlarım ile seçildiğimiz ilk günden bugüne kadar; Lider-Teşkilat-Doktirin esasları dahilinde çalışmalarımızı sürdürdük. Görev süremiz kapsamında 1 il kongresi,1 genel merkez kongresi, 2 genel seçim,1 darbe kalkışması atlattık. İlk günden itibaren sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayarak , ilçemizdeki tüm sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalıştık. Bu kapsamada bana ve yönetimime yol arkadaşlığı yapan tüm ülküdaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum . Allah onlardan binlerce kez razı olsun.
Milliyetçi hareket partisi meclis üyelerimiz ile Karacabey’in Karacabeylinin sorunlarına çözüm üretmek için meclis çalışmalarını ciddiyetle yürüttük. Meclis toplantısı öncesinde, yaptığımız grup toplantılarında bazen 1 madde üzerinde saatler süren araştırma ve istişareler yaparak grup kararlarımızı aldık. Bu kapsamda Karacabey ve Büyükşehir Meclisi’ne toplam 27 adet önerge verdik ve hepsi işleme alındı. Ülke ayrıştırılmaya gidiyor, benlik duyguları yok edilmeye gidiyor, son zamanlarda bu ivme çok ama çok hızlandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de için de bu ayrıştırma devam ediyor. MHP’nin hedef alınması ise; diğer bir taraftan bakıldığında , bizim ne kadar büyük bir camia ve özgül ağırlığımızın ne kadar büyük olduğunun da göstergesidir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün en büyük tehdidi olan bu siyasi projeden kurtulması gerektiğine inanan insanlar topluluğuyuz bizler. Birbirimizi yormaktan, itip kakmaktan ve incitici söz söylemekten kaçınmalıyız diye düşünüyorum. Çünkü; bu tip söylemler ve hareketler varlığımıza kast etmiş kişilerin ve yönetimlerin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil. Hırsızı, uğursuzu, vatan hani, bayrağımızla, bölünmez bütünlüğümüzle problemi olan, kurdukları bu kirli tezgahta, can ciğer kuzu sarması olan insanların bir masanın etrafında toplandığı bir ortamda.
Doğru insanların, aynı hamurdan, aynı mayadan oluşmuş, kalbi aynı duygular için atan insanların bir araya gelememesi, tek yumruk olamaması inanın çok acı. Gün; her zamankinden daha sıkı durma, her zamankinden daha dost olma, her zamankinden daha fazla bütün olma zamanıdır. Yürüyüş ilk adımla başlar. Cumhuriyet tarihimizin en büyük tehditlerine maruz kaldığımız şu ortamda , ilk adım sen-ben değil-biz demekle biz diyerek düşünmekle olur. Allah’ın izniyle biz yek vücut olalım ondan sonrasını ise bu kirli tezgahın etrafında toplananlar düşünsün… Şunu herkes iyi bilmelidir ki, Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alanlar, elbet bir gün şerefli Türk Milletinin ayakları altında kalacaklardır. Ümitlerin bittiği yerde Türkün kudreti başlar.” dedi.
Erol’un konuşmasının bitiminde seçime geçildi. Tek listeyle gidilen kongrede 400 delegeden 173 kişi oy kullanırken, seçim sonunda Hüseyin Erol yeniden ilçe başkanı oldu.
Güven tazeleyen Hüseyin Erol’un başkanlığındaki yeni MHP İlçe yönetimi şöyle oluştu; “Ümit Oruç, Hasan İnce, Hasan Yurdakul, Hüseyin Yurdakul, Tamer Çalı, Osman Çalışkan, Fahri Köfteci, Şaban Tutkaç, Mümin Koçan, Elvan Oduncu, Ekrem Satı, Tamer Dönmez, Metin Açıkgöz, Hilmiye Çakıcı, Mukaddes Erdinç, İsmail Özbay, Mustafa Sinirli, Ramazan Güzelyurt.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.