“Karacabey, Büyükşehir imkânlarıyla uçacak”

Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, Büyükşehir’in bütçe desteği ve imkânları sayesinde, ilçenin tüm güzellikleriyle kalkınacağını ve 50 yılda alamadığı yatırıma kavuşacağını söyledi.
Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, aralıksız sürdürdüğü sivil toplum ve köylere yönelik ziyaretleri çerçevesinde halkla buluşmaya devam ediyor. Taksiciler, Mustafakemalpaşalılar Derneği ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen ve esnafı ziyaret eden Özkan, Bursa’ya değer katan Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’i de dev imkânlarla uçuracağını dile getirdi. Özkan, “Bursa, örnek bir şehir. Bursa için ne yapsak azdır. Karacabey de Bursa’nın en güzel ilçelerinden biri. Büyükşehir Belediyesi, her zaman Karacabey’in yanında olacak” dedi.
Karacabey’de yapılması planlanan çalışmalarla ilgili hazırlıkların başlatıldığını belirten Özkan, “Büyükşehir Belediyesi koordinasyonuyla ilçeyi kalkındıracak projeler gerçekleştirilecek. Karacabey, hak ettiği değere kavuşacak. Karacabey, Büyükşehir Belediyesi ile kalkınıp gelişecek. Karacabey’in kaderi değişiyor. Karacabey, bu dönemde 50 yıldır yapılamayan yatırıma kavuşacak” diye konuştu.
İlçenin bu dönemde kabuğunu kıracağını söyleyen Özkan, Türkiye’deki değişimin ve gelişimin önemine işaret etti. Bursa’nın, Avrupa ülkelerinin yüzde 80’inden daha iyi konuma ulaştığını anlatan Özkan, bu dönemde kırsala 120 trilyon civarında yatırım yapılacağını, artık tarımın ve üreticinin kazanacağını kaydetti.
Bursa’nın yerelden kalkınacağına vurgu yapan Özkan, “Yerelin değerini yerelde yaşayan bilir. Bizler, yerel imkânları kullanma konusunda hassasız. Sıkıntıları yok etmek ancak yerinden yönetimle olur. Artık il sınırları Büyükşehir sınırları olunca tüm bölgelerde kalkınma sağlanmış olacak” dedi.
Özel İdare’nin yaptığı hizmetin beş katının yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılacağını anlatan Özkan, “Türkiye’deki değişiklikler, yerel reformlarla oluyor. Belediyeler artık her konuyla ilgileniyor. Büyükşehir Belediyesi yaptığı hizmetlerle Bursa’yı harekete geçirdi. Şampiyonluk, hedef gösterince oluyor.” şeklinde konuştu.
Özkan, Bursa’nın gücünün bu güce inananlarla daha da artacağına ve kırsala katkı sağlama hedeflerine değinerek, “Kırsal kalkınmanın da en iyi örneği olacak. Köylümüz kazanacak, Karacabey kazanacak. Büyükşehir ile birlikte Karacabey’de planlarımızı birlikte yapacağız. Zaman kaybetmeden standartlarımızı yükseltelim. Karacabey’e de Büyükşehir eli değecek. Bu iş gönül ve hizmet işi. Karacabey yakaladığı tarihi fırsatı iyi değerlendirirse, 50 yılda yapılamayan hizmetler 2, 3 yılda yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.