“Ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan hizmet edeceğiz”

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürdü. Meclis üyesi adayları ve partililer ile ziyaretlerini yoğunlaştıran Tayfur, son olarak taksici esnafları, Güvercin Severler Derneği üyeleri ve Saadet Mahallesi sakinleriyle buluştu. Hafta sonu ise 10 köye çıkartma yapan MHP’liler, projelerinden bahsederek destek istedi.
Taksici esnafları ile bir araya gelen MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, yaşanan sıkıntıları bildiklerini ve seçimleri kazanmaları halinde kısa sürede çözüm üreteceklerini söyledi.
Ardından Kanarya ve Güvercin Severler Derneği Lokali’nde dernek üyelerine projelerinden bahseden Tayfur, daha sonra Saadet Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Saadet mahallelerine, “Ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan” hizmet sözü veren Tayfur, “İlgiyle, bilgiyle, hep birlikte yöneteceğimiz ilçemizde sorun kalmayacak” dedi.
MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, “Mahallenizi sizlerle birlikte daha da güzelleştireceğiz. Kapımıza geldiğinizde, sorununuz çözülmeden geri göndermeyeceğiz. Sadece seçim günlerinde hatırlanıyorsunuz. Saadet Mahallesi’ni çantada keklik diye düşünüyorlar. Artık bir ders vermenin zamanı geldi. Trakya’da, hemen hemen her bölgede ‘Roman bayramı’ düzenleniyor. Saadet Mahallesi’nde neden olmuyor. Seçimleri kazandığımız takdirde bir günü ‘Roman bayramı’ ilan edeceğiz” diye konuştu.
Hafta sonu ise çok sayıda aracın katıldığı konvoy ile Kurşunlu, Malkara, Yeniköy, Bayramdere, Boğazköy, Ekmekçi, Akçasusurluk, Çarık, Taşlık, Akçakoyun köylerine çıkarma yapan MHP’liler projelerinden bahsederek destek istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.