Karacabey Boşnaklara ev sahipliği yaptı

*Bosna Hersek Fahri Başkonsolosluğu ile Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve 18 dernek başkanı ile yöneticilerinin katıldığı toplantı kapsamında Boşnaklar, Karacabey’de buluştu.
*Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen toplantıda, derneğe ve kültürlerarası gelişime olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür plaketi verildi. Plaketi, şehir dışında olan Başkan Özkan adına Dayı Karacabey Derneği Başkanı Abdullah Yalazı teslim aldı.

Bosna Hersek Fahri Başkonsolosluğu ile Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) tarafından düzenlenen ve 18 dernek başkanı ile yöneticilerinin katıldığı toplantı kapsamında Boşnaklar, Karacabey’de buluştu.
Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen toplantıda, Dernek Başkanı Cengiz Coşkun, kısa bir süre önce vefat eden TBHKDF Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Temiz’i rahmetle andıklarını söyledi.
Başkan Özkan’a teşekkür
Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda Coşkun, her koşulda derneğin yanında olan ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkürlerini iletirken, dernek olarak ilçede iz bırakan faaliyetlere imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.
Gerçekleştirilen toplantıda, derneğe ve kültürlerarası gelişime olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür plaketi verildi.
Başkan Özkan’ın şehir dışında olmasından dolayı da kendisine verilen plaketi Dayı Karacabey Derneği Başkanı Abdullah Yalazı teslim aldı.
Toplantının ardından heyet, belediye binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.