Milli Eğitim’in Proje başarısı

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yükselen proje grafiğine iki yeni Avrupa Birliği projesi ekleyerek yeni eğitim öğretim yılına başladı.
Bu konuda açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin; “2018-2020 yılları arasında uygulanacak olan ‘Mülteci Öğrencilerin Eğitimine Yönelik Öğretmen Yeterliliklerinin Güçlendirilmesi’ adlı KA201 (Karma Stratejik Ortaklıklar ) projemiz 1036 başvuru arasından ilk 13’e girerek asil listeden 58.000 Euro hibe almaya hak kazanmış ve projemiz Bursa İlinde hibe almaya hak kazanan tek ilçe olmuştur.
Ayrıca 18.000 Euro hibeli ‘Çok Kültürlü Sınıflarda Eğitim Veren Yetişkin Eğitimi Personeli İçin Avrupa´da Uygulanan Androgoji Modeli ‘ adlı KA104 Yetişkin Eğitimi projemiz 2. Yedek olarak listede yer almıştır ve Aralık ayı içinde hibelendirilmesi beklenmektedir .
Böylelikle Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Ulusal Ajanstan toplamda 76.000 Euro (520.000 TL) gibi bir bütçe elde edilmiştir.
Bu projelerin başvurusundan kabul edilmesine kadar emeği geçen başta İlçe Koordinatörü ve aynı zamanda Farabi MTAL Müdür Yardımcısı Hasene Gündoğdu olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.