Karacabey bölge birincisi, Türkiye ikincisi!

 

Tarım Kredi’den Borsa’ya ziyaret:

Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Erdem’in konuk ettiği Abdullah Damcı, ilçedeki Tarım Kredi Kooperatiflerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bölge Müdürü Damcı, 501 Sayılı Karacabey Tarım Kredi Kooperatifinin 2011 yılında yaptığı satışlarda bölge birincisi ve Türkiye genelinde ikinci olduğunu dile getirdi. Karacabey Tarım Kredi Kooperatifi’nin daha iyi ve sürdürülebilir çalışmalar yapabilmesi için yeni hizmet binası, lojman ve bin ton iki adet yatay depodan oluşan yeni binaların yapımına başladıklarını söyledi.

Karacabey Kooperatifinin yeni hizmet binasına geçtiğinde çiftçiye hizmetlerini çok daha hızlı bir şekilde yürüteceğini ifade eden Damcı, ilçe ve köylerdeki altı adet kooperatifin buğday hasadı ile birlikte üyelerinden borçlarına karşılık buğday alımına başlayacaklarını bildirdi.

Karacabey Ticaret Borsasının büyük ve küçük konferans salonlarını hiçbir ücret almadan her zaman bölgelerindeki 152 adet kooperatifleriyle yaptıkları toplantılarda hizmetlerine sunduklarını belirten Abdullah Damcı, Başkan Murad Bertan’a teşekkürlerini iletti.

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ise, Tarım Kredi Balıkesir Bölge Müdürü Abdullah Damcı’nın ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, Tarım Kredi Kooperatiflerinin her zaman çiftçinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğunu vurguladı.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin son yıllarda çiftçinin borcuna karşılık buğday, mısır ve bunun gibi ürünleri değerinde alarak desteklediğini belirten Bertan, bu durumdan çiftçinin çok memnun kaldığı dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                  Özer YARIŞLI

                                                                                   Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.