Belediye’den ‘Girişimci Gençler’e başarı belgesi

Karacabey Belediyesi ile KOSGEB’in ortaklaşa düzenlediği, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere, başarı belgeleri takdim edildi.
Karacabey Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleştirilirken, Eğitmen Arzu Kırayoğlu tarafından verilen dersleri başarı ile tamamlayan kursiyerlere, başarı belgeleri önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından sunuldu.
Karacabey Belediyesi’nde gerçekleşen törende konuşan Başkan Ali Özkan, ‘Modern ve Müreffeh Kent Karacabey’ hedefleri için sosyal ve kültürel faaliyetlerin birincil derecede öneme haiz olduğuna vurgu yaparken, “Genç nesillerin iş ve meslek hayatına donanımlı olarak katılması adına gereken her şeyi yapmayı sürdüreceğiz. Gençlerin önünü açacak her türlü faaliyete destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
“Gençlere olan desteğimizi kararlılıkla sürdüreceğiz”
Kursiyerlerin aldıkları sertifikalarla ile yeni iş hayatlarına atılırken, 30 bin TL’ye kadar hibe ve 70 bin TL’ye kadar da kredi kullanma imkânına kavuştukları açıklandı.
Yeni iş hayatlarına atılma heyecanını gençlerle birlikte paylaşan Başkan Ali Özkan, ‘Modern ve Müreffeh Kent Karacabey’ hedefleri doğrultusunda gençlerin gelecekleri adına önemli yer tutan bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Özkan; “Siz değerli gençlerin, iş ve meslek hayatına donanımlı olarak katılması adına, belediye olarak gereken her şeyi yapmayı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Özellikle sizlerin arasında ev hanımı kardeşlerimizin bulunmasından ayrıca gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Sizlere kuracağınız iş hayatında şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.