Karacabey Belediyesi’nin Yeni Başkanı Çisem Şen oldu

*’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri kapsamında, yönetim makamlarına miniklerin oturma geleneğinin güzel örneklerinden bir tanesi de Karacabey Belediyesi’nde yaşanırken, başkanlık makamına geçen Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Çisem Şen, gerçekleştirilen tüm çalışmalarda, belediye bürokratlarından ‘Çevre Duyarlılığına Azami Özen’ gösterilmesini istedi. 

Geçtiğimiz hafta sonu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Menderes Girgin ve Müdür Yardımcısı Bülent Kaya ile birlikte, 4. sınıf öğrencileri Çisem Şen, Göktuğ Turan, Y. Ziya Çiftçi ve Cemre Naz Çet, 23 Nisan kutlama etkinlikleri kapsamında Karacabey Belediyesi’ni ziyaret ederken, öğrenciler kendi aralarında gerçekleştirdikleri kura ile arkadaşları Çisem Şen’i ‘Belediye Başkanı’ olarak belirledi.

Karacabey Belediye başkanlık makamına geçen Çisem Şen; belediye bürokratlarından yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, yürütülen tüm çalışmalarda önceliğin, çevre duyarlılığında olmasını isteyerek, belediye olarak eğitim kurumlarına verilen desteğin kararlılıkla sürdürülmesi talebini iletti.
“Başkan Şen çalışmalardan memnun”
Belediye Başkanı Çisem Şen; Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat’tan şu ana kadar öğretim kurumlarına yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, okul binalarındaki tadilat işlemleri ve bahçe düzenlemeleri ile birlikte, bahçe duvarlarının çizgi film kahramanlarıyla donatılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Yozgat’a teşekkür etti.
“Yetkililere teşekkür”
Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Esra Taştekin Palabıyık ile birlikte, 23 Nisan etkinlikleri kapsamındaki ‘Uçurtma Şenlikleri’nden de bahseden Belediye Başkanı Çisem Şen, tüm ilçe halkının ve çocukların şenliklerde çok eğlendiğine vurgu yaparak, yetkililere teşekkürlerini sundu.
‘Türkiye’nin İlk Kadın Belediye Başkanı’ merhum Şükran Yemişçioğlu’nun ardından, yine bir hanımın aynı koltuğa oturmasının, Karacabey için ayrı bir gurur olduğunun da dile getirildiği ziyarette, Çisem Şen’in okul arkadaşları da sırası ile başkanlık makamına geçerek, 23 Nisan coşkusunu fotoğraflara yansıttı.
“Çocuklarımızın geleceği için çalışmalarımız kararlılıkla sürecek”
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında makamında konuk ettiği misafirlerine teşekkürlerini ifade ederken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın güzel yarınları için tüm çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği mesajını vererek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.