Kapıcıoğlu; “Güçlü destek bekliyorum”

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 1. Bölge 6. Sıra Bursa Milletvekili Adayı, Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gülten Kapıcıoğlu önceki gün Meltem Gazetesi’ne ziyarette bulundu.
Beraberinde Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve AK Partili yöneticilerle birlikte ziyaretini gerçekleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Gülten Kapıcıoğlu, Meltem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yasemin Uysal ile bir araya geldi.
Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Bursa AK Parti Kadın Kolları Başkanlık görevleri süresince hem partililerin, hem de vatandaşların sempatisini kazanmayı başaran Kapıcıoğlu, “Memleketim olarak gördüğüm Karacabey’ime hizmet için yola çıktım. Karacabeyli vatandaşlarımın desteğiyle seçimden sonra hem ilçemiz, hem Bursa’mız, hem de ülkemiz şahlanacaktır” dedi.
Karacabey’i yerelde temsil ettikten sonra şimdi de genel de temsil etmek için aday olduğunu söyleyen Kapıcıoğlu, “Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevim süresince Karacabey’i Bursa’da temsil ettim, şimdi de mecliste temsil etmek için adayım. Karacabey’i artık çok iyi tanıyorum ve kendimi Karacabeyli hissediyorum. Bu ilçenin sorunlarını da biliyorum. Ve belediyecilikten gelen biri olarak Ankara’da Karacabey’e daha etkin hizmet edebileceğimi düşünüyorum. Mecliste Karacabey’i en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Milletvekili seçilmem halinde Karacabey’imin daha fazla kalkınması ve gelişmesi adına elimden gelen herşeyi yapacağım. Bu doğrultuda Karacabeyliler’den güçlü bir destek bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Belediye Başkanı Ali Özkan da, Karacabey tarihinde bir ilk yaşandığını belirterek, “Bu ilk, Karacabey’den iki vekil adayımız olması ve ikisinin de seçilebilir yerde olması. İnşallah hem Mustafa Esgin hem de Gülten Kapıcıoğlu’nu Ankara’ya göndereceğiz ve Karacabey’in hak ettiği hizmetleri almaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan da, Mustafa Esgin ile birlikte Gülten Kapıcıoğlu’nun milletvekili adayı gösterilmesinin Karacabey adına büyük şans olduğunu söyledi. AK Parti’nin Karacabey için görülmemiş bir adım attığını vurgulayan İşcan, “Bu şansı iyi değerlendirmeliyiz. 24 Haziran’da ilçe halkımızın oylarına talibiz. Bu görülmemiş tarihi fırsatı iyi değerlendirerek, Karacabey’de destan yazmalıyız.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.