Çavuşoğlu yarın Karacabey’de

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti 1. Bölge 1. Sıra Bursa Milletvekili Adayı Hakan Çavuşoğlu’nun 02 Haziran 2018 Cumartesi günü (yarın) Karacabey’e geleceğini duyurdu. İşcan, Çavuşoğlu’nun Karacabey’de bir dizi açılış ve temel atma törenleri ile 4. Uluabatlı Hasan Yağlı Pehlivan Güreşleri programlarına katılacağını belirterek, tüm ilçe halkının da davetli olduğunu bildirdi.
AK Parti İlçe Başkanı İşcan, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun yarın Karacabey’i ziyaret edecek olmasından büyük onur duyduklarını belirtti. Çavuşoğlu’nun Karacabey programı hakkında bilgi veren İşcan, “Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla program yarın saat 13.30’da Belediye Kademe Alanı’nda yeni alınan muhtelif araçların hizmet alım töreni ile start alacak. Törenin ardından Karacabey Devlet Hastanesi karşısında bulunan Şehitlik Anıtı ziyaret edilecek. Saat 14.30’da eski hastane yerinde yapılacak olan Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin Temel Atma Töreni, Öğretmenler Parkı’ndaki Karacabey Belediyespor Kompleksi’nin Açılış Töreni ve otopark yapımı için Vergi Dairesi eski binası yıkım töreni düzenlenecek.
Törenlerin ardından saat 19.30’da Belediye önünden Kırkpınar Baş Pehlivanları ve Mehter Takımı ile güreş ve iftar programı için M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’na kortej yürüyüşü yapılacak. Burada yapılacak protokol konuşmalarının ardından M. Fehmi Gerçeker Stadyumu önünde 5 bin kişilik dev iftar sofrasında ilçe halkına iftar verilecek.
Saat 21.30’da stadyumda 4. Uluabatlı Hasan Yağlı Pehlivan Güreşleri başlayacak. Başpehlivanlık final mücadelelerinin ardından saat 02.00’de Taha Düğün Salonu’nda pehlivanlar ve ilçe teşkilatı ile sahur programı düzenlenecek.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.