Kadınlar Günü’nü doyasıya kutladılar

Karacabeyli kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir araya gelerek bu anlamlı günü hep birlikte kutladı.
Karacabey’de gün arkadaşı olan Hayriye Bayır, Selma Sağlam, Nezaket Örgen, Gülhan İnecikli, Azime Kocapınarlı, Nevriye Kocapınarlı, Nurten Kındır, Seval Tınmaz, Aysel Çağlı ve Sevinç Sayıoğlu diğer dostları ile birlikte Kadınlar Günü’nde Asalar Park Cafe’de yemek ziyafeti çekti.
Kadınlar Günü’nü bir araya gelerek kutlayan gün arkadaşları, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde şiddetten, savaştan, ayrımcılıktan, ikinci sınıf kabul edilmekten kurtulmuş, medeniyet değerlerimizi içselleştirilmiş güzel günler bekliyoruz. Hayata her anlamda “can” katan kadınlara yapılan her hizmetin, halkın sağlığına, huzuruna, mutluluğuna; dolayısıyla Hakk’a yapıldığını savunan anlayışımızla; Başta annelerimizin ve tüm dünya kadınlarının ayrıca Anadolu’muzun değerli kadınlarının “Dünya Kadınlar Günü” nü kutlar; refah, huzur ve barış içinde yaşayacağımız yarınlar diliyoruz. Hepimiz bir anne, bir yoldaş, bir eş, bir abla, bir kardeşiz. Bu özel günde bir arada olmaktan çok büyük keyif aldık” şeklinde konuştular.
Belediye Başkanı’na da seslenen kadınlar, “Başkanımızdan Karacabey’li kadınları bir araya getirecek etkinlikler bekliyoruz. Ve bu etkinliklerde Başkanımız Ali Özkan’ın da olmasını dileyerek, istişarelerde bulunmak istiyoruz” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.