CLK Uludağ Elektrik Karacabey MİM hizmete açıldı

CLK Uludağ Elektrik, Karacabey Müşteri İşlem Merkezi (MİM) açılışını gerçekleştirdi.
CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ, Müşteri İşlem Merkezlerine (MİM) bir yenisini daha ekledi. Tavşanlı Mahallesi 131 Sokak’ta hizmete giren MİM açılışına; CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Nilüfer Bölge Yönetmeni Ekrem Akdağ, Nilüfer Bölge Yönetmen Yardımcıları Mahmut Ergüneş, Yücel Karadeniz, CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış ve Pazarlama Direktörü Alp Arı, İnsan Kaynakları Müdürü Hamza Ekin, CLK Uludağ Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan, Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Murat Erbay, Müşteri İlişkileri Direktörü Gökhan Ubuz, Alacak Yönetimi ve Faturalandırma Direktörü Serhat Karakoç, Bölge Satış Yönetmeni Ceyhun Ayabakan, Bandırma Bölge Yönetmeni Mahmut Akgöğ ve siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, tedarikçisi oldukları bölgelerde açtıkları Müşteri İşlem Merkezleri (MİM) ile müşterilerini ferah mekanlarda ağırladıklarını belirterek, hizmetlerin de daha hızlı bir şekilde yapıldığına işaret etti.
Art arda yaptıkları açılışlarla MİM’lerin sayısının 70’i aştığını ifade eden Aytac, MİM’de fatura ödeme ve abonelik işlemlerinin yanı sıra tüketicilerin avantajlı elektrik tarifeleri ve “Yuvam Güvende” gibi CLK Uludağ Elektrik’in düzenlediği kampanyalar hakkında da detaylı bilgilere ulaşabileceklerini dile getirdi.
Geçen hafta kamuoyuyla paylaştıkları “Yuvam Güvende” kampanyasının tüketicilere günlük yaşamda önemli hizmetler sunduğunu kaydeden Aytac, kampanyaya ilişkin şunları söyledi:
“Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) bu yıl için serbest tüketici limitini 3600 kWh olarak belirledi. Yuvam Güvende, yıllık 3600 kWh elektrik tüketimi yani ayda yaklaşık 125 lira fatura ödeyen serbest tüketicilerimize yönelik bir kampanya başlattık. AIG Sigorta AŞ işbirliği ile hayata geçirdiğimiz kampanya ile müşterilerimizin günlük hayatta yaşadıkları olumsuzluklara çözüm üretmiş olmayı hedefliyoruz” dedi.
Aytac, Yuvam Güvende kampanyası ile tüketicilerin elektrik ve su tesisatı problemleri, ambulans, anahtar kaybı veya unutulması, cam kırılması, çatlaması, güvenlik hizmeti ve diğer hizmetlerden yararlanma imkânı bulacaklarını söyledi.
Aytac; müşterilerin, Müşteri işlem Merkezi’nden yapılabilecek tüm işlemlerin CLK Uludağ Elektrik resmi web sayfası https://online.clkuludag.com.tr/ adresinden de yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.