Ihlamur Parkı coşkuyla açıldı

*Gazi Mahallesi’ndeki “Ihlamur Parkı” açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştiren Belediye Başkanı Ali Özkan, gerçekleştirdikleri tüm projelerin parasal kaynağının yine akılcı projelerle sağlandığını belirtirken, belediyenin eski itibarına kavuşmasının önemine dikkat çekerek; “İş bilenin, kılıç kuşananın’ sözünü boşuna sarf etmiyoruz” şeklinde konuştu.

“En Güzel Şehir Karacabey Olacak” sloganı ile yola çıkan ve 2016 yılının ‘Park, Bahçe ve Çevre Düzenleme Yılı’ olacağını ilan eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, açılışlar dizisine yeni bir halka daha ekledi.
Gazi Mahallesi’ndeki “Ihlamur Parkı” açılışını, coşkulu bir törenle gerçekleştiren Belediye Başkanı Ali Özkan, gerçekleştirdikleri tüm projelerin parasal kaynağının yine akılcı projelerle sağlandığını belirtirken, belediyenin eski itibarına kavuşmasının önemine dikkat çekerek; “İş bilenin, kılıç kuşananın’ sözünü boşuna sarf etmiyoruz” şeklinde konuştu.
“Belediyeden projelerin parasal kaynağında akılcı yaklaşım”
Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, ilçe protokolü ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile dün gerçekleştirilen ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile de kurdelesi kadınlar tarafından kesilerek daha da anlamlı hale gelen açılış töreninde, Gazi Mahalle Muhtar Osman Yavaş’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından mahalle sakinlerine hitap eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ihlamur Parkı maliyetinin arsa kamulaştırma bedeli ile birlikte 1 Milyon TL’ye ulaştığını ifade ederken; “Gerçekleştirdiğimiz projelerin parasal kaynağını da yine gerçekleştirdiğimiz akılcı projelerle finanse ediyoruz” şeklinde konuştu.
“Açılışları halkımızla birlikte coşkuyla gerçekleştirmek gurur verici”
Geçtiğimiz hafta sonu, yeni Devlet Hastanesi karşısında gerçekleştirdikleri eczane açılışları konusundaki eleştirilere de açıklık getiren Belediye Başkanı Ali Özkan; “Yeni hizmete açılan hastanelerin civarında eczane oluşumu oldukça önem arz ederken, pek çok ilçemiz bu eczaneleri halen hizmete sunamamıştır. Belediyemiz, kendi geliştirdiği proje ile 5 tane işyeri inşaatını bitirmiş ve bunları eczanelere kiraya vererek, yıllık 840 Bin Lira gelir elde etmektedir. İşte biz de her zaman vurguladığımız bir sözü anlamak istemeyenler için bir kez daha yineliyor ve ‘İş bilenin, kılıç kuşananın’ sözünü boşuna sarf etmediğimizi dile getiriyoruz. Bu durum bize, en az 10 tane semt parkı yapmamızı sağlayacak proje finansman imkânı getiriyor. Müsaade edin de, biraz olsun bu gurur verici açılışları halkımızla birlikte, sevinç ve coşku içinde gerçekleştirme hakkımız olsun” dedi.
“Mutlu Karacabey yolunda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz”
Kendi dönemleri ile birlikte, belediyenin eski itibarına kavuşmasının başarılı projeleri gerçekleştirme adına oldukça önemli etken olduğunu belirterek, bu durumun kendilerine şevk kattığına dikkat çeken Başkan Özkan; “Halkımızın parasının kör kuruşuna kadar sahip çıktığımızı, akılcı projelerimizin peş peşe hizmete konulduğunu gören, gerek Karacabey’de gerekse şehir dışında yaşayan hemşerilerimiz, ‘Biz de Karacabey’imiz için ne yapabiliriz?’ sorusu ile taşın altına ellerini koymak için adeta birbirleri ile yarışır hale geliyor ve bundan dolayı da ayrıca gurur duyuyoruz. Karacabey’i mutlu, modern insanların yaşadığı bir kent haline getirme yolunda azim ve kararlılıkla yürümeyi sürdüreceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.