İyi Partili Anneler günlerini kutladı!

İyi Parti Karacabey İlçe Teşkilatı kadınlarının düzenlediği, “Anneler Günü ve Emekçi Kadınlar Günü” etkinliğinde Karacabeyli Anneler salona sığmadı.
Türk ve İyi Parti Bayrakları, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri, Cumhurbaşkanı Adayı ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafları ile mavi, beyaz ve sarı balonlarla süslenen Hüseyin Oruç (Peker) Düğün Salonu’nda gerçekleşen programda coşku tavan yaptı.
İyi Partili kadınların “Anneler Günü ve Emekçi Kadınlar Günü” etkinliğine; İyi Parti Kurucu Karacabey İlçe Başkanı ve Bursa Milletvekili Aday Adayı Ayhan Tayfur’un yanı sıra, bayan Milletvekili Aday Adayları Sermin Özensoy, Betül Bayraktar Orhan, Dolunay Efeler Kırcı, Hatice Deniz, Ayşegül Özyiğit Gül, Hande Ertene, Ecrin Orhan, Serpil Aslan Türk ve Karacabey CHP ile Saadet Parti ilçe teşkilatlarının kadınları da katılım sağladı.
İyi Parti Karacabey İlçe Teşkilatı Kadınları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve İyi Parti Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu’nun da katkı verdiği geceye katılımın çok üstünde olması partilileri sevindirdi. İyi Parti Bursa İl Başkanlığı Yöneticileri ve İyi Parti Bursa Milletvekili Aday Adayları da geceye ayrı bir renk kattı.
Gecede konuşan İyi Parti Kurucu Karacabey İlçe Başkanı ve Bursa Milletvekili Aday Adayı Ayhan Tayfur, “Bu gece Karacabey’imizde iyiliğin, sevgi, saygı, kardeşlik ve birlikteliğin göstergesi olmuştur. En güzeli ve en iyisi de Karacabeyli Annelerimizin ve bayanlarımızın çok yoğun ve gönüllü katılımı ile gecemizi taçlandırmalarıdır. Siyaset arenasında Karacabeyli kadınlarımızın gücünü göstermiştir. Karacabey’de ‘İyi’lerin buluşup kucaklaşmasının bir başlangıcı olmuştur. Karacabeyli annelerimize ve kadınlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.