İYİ Parti Gençlik Kolları’nda yeni dönem

İYİ Parti Karacabey Gençlik Kolları Başkanlığı’na Mehmet Kadir Kudu atandı. Yenilenen Gençlik Kolları yönetimi, görev dağılımını da yaparken, çalışmalarına da start verdi.
Mehmet Kadir Kudu başkanlığındaki yeni İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nda ise; Sayman Üye Semih Erim, Sekreter Mehmet Turan, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Eyüp Aydın, İnsan Hakları ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Elif Aydın, Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hozan Erdem ve Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Atalat Kılıç yer aldı.
Karacabey Gençliği için yola çıktıklarını belirten İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kadir Kudu, yaptığı kısa açıklamasında; “Bismillah diyerek yola çıkıyoruz. Amacımız, Karacabey gençliğine hizmet etmektir. Gençliğin sesi olmak istiyoruz. İlçemizde gençler için artık değişim zamanı geldi. Karacabey hepimizin ancak maalesef gençliğin kıymeti pek bilinmiyor.
Bizler de gençliğin önemini hissettirmek için geliyoruz. İYİ’ler geliyor, İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları geliyor.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.