İyi Parti Ankara’da!

İyi Parti Bursa İl Başkanlığı’nın organizasyonu ve İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır önderliğinde; Kurucular Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri’nden oluşan 215 kişilik Bursa Teşkilatları, geçtiğimiz hafta TBMM ve Genel Merkezi’nde bir dizi toplantı ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya çıkarma yaptı.
İyi Parti İlçe Başkanı İsa Coşkunsoy, Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu Ankara ziyaretinde Bursa ekibi, ilk olarak İyi Parti Grup Toplantısı’nı izlemek üzere TBMM’ne gitti. Ardından Bursalı İyi Partililer, Grup Toplantı Salonu’nda Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan ile Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu tarafından karşılandı.
Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen coşkulu İyi Partililer, Genel Başkan Meral Akşener’in sık sık alkış ve sloganlarla kesilen ekonomi, iç ve dış siyaset konularındaki tespit ve açıklamaları ile Türkiye’nin iyi olması yönündeki önerilerini içeren konuşmalarını dinledikten sonra Genel Merkez’e gitti. Burada Genel Başkan Akşener tarafından 15 – 20 kişilik gruplar halinde kabul edilen grup üyeleri, sohbet etme ve fotoğraf çektirme imkanı buldu.
İlçe Başkanları’nı özel olarak kabul eden Akşener, Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik istek ve beklentiler ile tavsiyelerini belirttikten sonra, ilçe başkanlarının da görüşlerini aldı.
Daha sonra Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan’ın da yer aldığı toplantı salonuna geçildi. Burada konuşan Koray Aydın, 12 Ağustos’ta gerçekleşen 2. Olağanüstü Kurultay sonrası partide başlayan yeniden yapılanma sürecinde ilk olarak İl Teşkilatları’nın tamamlanma noktasına gelindiğini ve ikinci olarak da 3 Ekim’de Başkanlık Divanı’nın tavsiye kararına istinaden de İlçe Teşkilatları’nın bu hafta içinde istifalarının tamamlanarak 15 güne kadar yeniden yapılanma aşamalarının tamamlanacağını kaydetti.
Aydın ayrıca, İYİ Parti olarak Mahalli İdareler Seçim çalışmalarına ait yol ve yöntemler üzerinde de uzun açıklamalarda bulunarak, ilçe başkanlarına başarı dileklerinde bulundu.
Bursalı İyi Partililer’in son durağı Anıtkabir oldu. Anıtkabir’deki resmi tören, tören kıt’ası eşliğinde İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır ve teşkilat mensupları mozoleye çelenk koyup Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda minnet ve şükran duygusu ile saygı duruşunda bulundu. Devamında İl Başkanı Bahadır, Misak-ı Milli Kulesi’nde bulunan tören defterine düşüncelerini yazarak imzaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.