İstiklal Ortaokulu hep birlikte başardı

Karacabey İstiklal Ortaokulu, geçtiğimiz hafta Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öğrencilerin akademik başarılarını yükseltmek, ulusal öğrenci seçme sınavlarında hedeflerine ulaşmalarını sağlamak amaçlarıyla başlatmış olduğu “Hep Birlikte Başarılı Olalım Projesi” kapsamında “Gurur Çayı” düzenledi.

Okulda düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Erken, İstiklal Ortaokulu Müdürü İsmail Şen, Müdür Yardımcısı Tamer Sert, Mecidiye Mahallesi Muhtarı Celal Erim, okul öğretmenleri ile ilçe genelinde düzenlenen ortak sınavlarda dereceye giren öğrenci ve velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bu yıl içindeki sosyal, kültürel etkinlikleri kapsayan slayt gösterisi izlendi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Erken sahneye davet edildi.

Erken konuşmasında, velilerin çocuklar için rol model olduğunu vurgulayarak, öğrenci-öğretmen ve veli iş birliğine dikkat çekti. Erken, programın başında gösterilen okul sosyal ve kültürel etkinliklerinde emeği geçen öğrenci ve öğretmenler ile İstiklal Ortaokulu’nun Hep Birlikte Başarılı Olalım Projesi’nde emeği geçen tüm öğretmen ve okul idarecilerine de teşekkür ederek, başarı diledi.

Okul Müdürü İsmail Şen ise, projenin hedef ve amaçlarına değindi. Proje kapsamında belirli aralıklarla ilçe geneli ve okul bünyesinde ortak sınavlar düzenlendiğini; öğretmenlerin yönlendirici faaliyetleri özverili bir şekilde yürüttüğünü belirten Şen, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak maksadıyla kitap okumayı özendirici, teşvik edici çalışmalar yaptıklarını söyledi. Şen ayrıca, öğrencilerin her alanda başarılı olabilmeleri için veli desteğinin önemli olduğunu vurguladı.

İstiklal Ortaokulu, bu yıl yedincisini düzenlediği etkinlik kapsamında; ilçe genelinde düzenlenen ortak sınavlarda dereceye giren öğrencilere ve velilerine başarı belgelerini, sınıflar bazında en çok kitap okuyan öğrencilere kitap kurdu belgesini, iki dönem boyunca hiç devamsızlık yapmadan okula gelen öğrenci ve velilerine de teşekkür belgesini takdim etti.

Okul Müdürü İsmail Şen, katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Erken’e, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti. Ödül töreninin ardından, törene katılan tüm konuklara okul yemekhanesinde ikramda bulunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.