Fedakar ve cefakar anne, ‘Yılın Annesi’ seçildi

14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla, Karacabey’in Gazi Mahallesi’nde oturan epilepsi hastası minik Mert Ali’yi ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, Mert Ali’nin annesi Hanife Güler’i, ‘Yılın Annesi’ olarak belirlediklerini söyleyerek, kendisine plaket takdim etti.

Minik Mert Ali’yi, eşi Gülden Özkan, Meclis Üyesi Hamiyet Özenli ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin Palabıyık ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, Mert’in tüm ihtiyaçlarının karşılanması adına adeta seferberlik başlatan Karacabey halkının, sosyal yardımlaşma anlamında gösterdiği örnek duyarlılığın herkes için gurur verici olduğunu söyledi.

Son dönemlerde elde ettiği birbirinden önemli başarılarla, kamuoyunun da dikkatini çeken Karacabeyliler’in, sosyal yardımlaşma ve ortak paylaşım konularında, ne kadar hassas olduklarını bir kez daha gözler önüne serdiğini kaydeden Başkan Ali Özkan, aileye destekte bulunan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Karacabey’de başlatılan seferberlik örnek oldu

Minik Mert Ali için Karacabey’de başlatılan seferberliğin, örnek teşkil etmesi gerektiğini aktaran Belediye Başkanı Ali Özkan, Mert Ali’nin bağlı olduğu yaşam ünitesinin enerji ihtiyacını karşılayacak jeneratör için şebeke bağlantısının yapıldığını belirterek, kullanım konusunda da ailenin bilgilendirildiğini söyledi.

Başkan Özkan, Mert Ali’nin annesi Hanife Güler’in 14 Mayıs Anneler Günü’nü de yürekten kutlarken, çocuklarının geleceği için fedakârca yaşam mücadelesi veren tüm annelerin, bu özel gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.