Sadık Yılmaz MTAL’dan şiir ve türkü gecesi

Karacabey Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Hz. Mevla’nın; “Unutmayın, bu dünyada yaşamıyorsunuz. Bu dünyadan geçiyorsunuz.” sözünden hareketle düzenlediği ‘Yoldan Geçenler’ adlı şiir ve türkü gecesi büyük beğeni topladı.

Gecede öğrenciler ve öğretmenler birlikte şiir ve türkü okudu. Uzun yıllardır Karacabey’de bu tür bir gece düzenlenmediği için geceye ilgi oldukça yoğundu. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürlerimiz, öğretmen, öğrenci ve veliler ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Program öncesinde konuşan Okul Müdürü Ahmet Türk, birkaç yıldır tiyatro gösterisi hazırladıklarını, bu yıl bir farklılık yaparak şiir ve türkü gecesi düzenlediklerini, unutulmuş şiir ve ezgilerimizi Karacabeylilerle paylaşmak istediklerini vurguladı.

Gecenin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de kendi yazdığı şiirini misafirlerle paylaştı. Dingin, bu tür gecelerin çoğalmasını istedi. Dingin, “Bu programın hazırlanmasında, gerek şiir ve türküleri ile gerekse teknik destek ve organizasyonda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.