İstifamdan pişman değilim

Ahmet Akbaş, “AK Partili  değildir” konuşmalarına  yanıt verdi:
Karacabey AK Parti Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Akbaş, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettikten sonra, kendisinin “Pişmanlık duyduğu” şeklinde ileri sürülen söylentilerin doğru olmadığını dile getirdi.
            Akbaş, “Partimizin Yönetim Kurulu toplantısında istifamla ilgili değerlendirme yapılırken, benim hiçbir zaman AK Parti’li olamayacağımı söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Ergün Koç’un arkamdan ahkâm kesmesini kınıyorum.
            Öncelikle bilinmelidir ki, bizim sevdamız pazara kadar değil, mezara kadardır. Ben sonradan AK Parti’li olmadım, AK Parti’li doğdum, AK Parti’li öleceğim. Siyasete AK Parti de başlarken hiçbir zaman ikbal peşinde koşmayı düşünmedim. İstifa etmekten de pişman değilim. İstifa ederken, bulunmuş olduğum görevden sorumluluklarımın gereğini yerine getirmek için  bilerek ve isteyerek ayrıldım” dedi.
            Ahmet Akbaş sözlerini; “Arkamdan konuşanları ayıplıyorum. İstifa ettiğim için çok pişmanmışım gibi konuşulması, günü kurtarma gayretleridir. Zamanı gelince istifamın gerçek nedenlerini herkes görecek ve beni daha iyi anlayacaktır. Buna yürekten inanıyorum.
            Bundan sonra, AK Parti’nin sade bir neferi olarak görev yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” diterek noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.