İşcan’dan pancar üreticisine müjde!

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, pancar avanslarının çiftçinin hesaplarına yatırıldığını müjdeledi. Çiftçilerin en ihtiyaç duydukları sezon harcamalarının başladığı dönemde yoğun uğraşları neticesinde Karacabeyli pancar üreticilerinin avanslarının ödendiğini duyuran İşcan’ın bu müjdesi çiftçiler için can suyu oldu.
AK Parti olarak her zaman çiftçinin yanında olduklarını belirten İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Pancar üreticilerimize müjdeyi veriyoruz. İlçemizdeki pancar ekicisi çiftçimize avans ödemeleri yapıldı. Bu konuda yoğun uğraşlar verdik. Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan ödeme emri verildi. Pancar avansları üreticilerimize hayırlı olsun. Allah emeklerini zayi etmesin, ürünlerini bereketlendirsin, mahsullerini çoğaltsın.
AK Parti olarak çiftçimizin emrindeyiz. Biz yokluğun ve yoksulluğun karşısında, üretimin ve üretenin yanındayız. Sonuç odaklı değil süreç odaklı bir partiyiz. Biz o hasadın bol ve bereketli olması için tohum tarlaya düşmeden çiftçimizi desteklemeye başlıyor ve hasada kadar da sonrasında da yalnız bırakmıyor, ihtiyaç anında da hep yanında oluyoruz. 24 Haziran’dan sonra da tarımda kalkınacağız ve çiftçimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.