Emar’da mutlu son!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Gülten Kapıcıoğlu ve beraberindeki heyet geçtiğimiz Pazartesi günü Karacabey Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Devlet Hastanesi’nde yatan hastalar, yakınları ve hastane çalışanları ziyaret edilirken, yeni hizmete giren Emar cihazı hakkında bilgi verildi.
İsminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından Devlet Hastanesi’ne kazandırılan Emar cihazının ilçede büyük memnuniyetle karşılandığını belirten AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Karacabey tarihi günlerinden birini yaşıyor. Emar bizim bir hayalimizdi. Karacabey’de nereye gitsek bize Emar konusunda talep geliyordu. Vatandaşlarımız Mustafakemalpaşa’ya ve Bursa’ya gitme konusunda büyük sıkıntı yaşıyorlardı. Bizlerde emar sorununu sürekli dile getiriyorduk. İsmini vermek istemeyen Karacabeyli hayırseverimiz bu Emar cihazını alarak bize hediye etti. Allah kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.
Karacabey’e sağlık alanında ciddi yatırımların yapıldığını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Geçtiğimiz zaman diliminde içerisinde bulunduğumuz 5 yıldızlı otel konforunda olan Karacabey Devlet Hastanesi Karacabeylilerin hizmetine girdi. Karacabey Belediyesi olarak Hamidiye Mahallesi ve Yeni Mahalle’de sağlık ocakları yaptırıyoruz. Karacabey Belediyesi olarak Hasta nakil aracı alarak hizmete sunduk. Geçtiğimiz günlerde Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin temelini attık. Yaklaşık 3 milyon TL’lik Emar cihazı hayırsever vatandaşımız tarafından alınarak Hastanemize kazandırıldı. Kendi ölçeğinde olan hiçbir ilçe hastanesinde olmayan Emar cihazı bugün itibariyle hizmet vermeye başladı. Hayırseverimize teşekkür ediyorum. Karacabeyli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Her Karacabeylinin yıllardır özlemle beklediği emarın Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başlaması ilçede büyük sevinç yarattı. Çekim kalitesi yüksek ve son model Manyetik Rezonans (MR) cihaz sayesinde; vücudun hemen her yerinden radyo dalgalarıyla 3 boyutlu görüntüler alınarak hasta tedavisinde izlenilecek yola önemli katkılar sağlanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.