“CHP’li kadınlar zafere hazır”

Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey Kadın Kolları, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi çalışmalarını tamamladı.
Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını söyleyen CHP Karacabey Kadın Kolları Başkanı Nuray Kula Ayhan, Pazar günü hem Karacabey’in hem de Türkiye’nin TAMAM diyeceğini ve CHP’nin ve Muharrem İnce’nin seçimlerden zaferle ayrılacağını beklediklerini söyledi.
CHP Karacabey Kadı Kolları Başkanı Nuray Kula Ayhan, yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:
“Kadın Kollarımız, seçim sürecinde Karacabey’in 64 köyü ve 21 mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Mahallelerimizde ki tüm evleri kapı kapı dolaşan kadınlarımız, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’ye ve Milletvekili adaylarımıza destek istedi. Bu umudu büyütenlerin yanında kadınlarımız her evde, her vatandaşımızın yanında usanmadan anlatmaya, bilgi vermeye devam etti. Kadınlarımız her bir vatandaşımıza “bu bir seçim değildir artık bizim için Cumhuriyet meselesi, var oluş mücadelesidir. Çünkü bu ülkede olan uzun zamandır olup bitenler haysiyetimize dokunuyor. Bu topraklara barış gelsin dediği için hain ilan edilen, fikri, sözü, inancı, seçimi, yaşayış biçimi yok farz edilen, hayatları hiçe sayılan, onurları ayakları altına alınmak istenen milyonlarca insanın itirazıdır Muharrem İnce” diye anlattı. Kadınlarımız her insanımıza “Bu ülkenin bir evladı olarak 24 Haziran’da Muharrem İnce, CHP diyeceğiz çünkü biz hayallerinden vazgeçmeyen ve bir umudu büyütmeye devam eden insanlarla yan yana yürüyoruz.” diyerek, hiç kimseyi ayırt etmeden “ hep birlikte oturacağımız sofralarda dostluğa ve aydınlık bir geleceğin ışığına ihtiyacımız var” mesajını verdi. Kadınlarımız, Yurttaşımızın borçlanarak yaşarken, zorunlu dayatmalara geçit vermemek için, İşsizlik fonunda biriken ve işsizlere ödenmeyen paraların, “teşvik” ve “varlık fonu” adı altında patronlara peşkeş çekilmesine müsaade etmemek için çalıştı. Çalmadık kapı, dokunulmayan vatandaşımız kalmamıştır. Cumhuriyet Halk Partisinin her bir kadını, üyesi ve gönüllü kadınları ile beraberdir. Seçim sürecinde gece-gündüz demeden çalışan, neredeyse evlerine bile gidemeyen vefakar ve cefakar kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Pazar akşamı zafer bizim olacak. CHP iktidar, Muharrem İnce de Cumhurbaşkanı olacak”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.