İP, görev dağılımını yaptı

Karacabey İşçi Partisi’nin yenilenen yönetimi, görev dağılımını gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı’na Ahmet Aygün Ata getirilirken, sekreterliği Şenol Eren, saymanlığı Erol Şaşı, örgütlenme sorumluluğunu Rahmi Öncü, kitle örgütleri sorumluluğunu ise Ercüment Tezel üstendi.
Parti üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, İl Yönetimi tarafından atanan İşçi Partisi ilçe yönetim kurulu, görev dağılımını yaptı. Görev dağılımının ardından çalışmalara başlayan İşçi Partisi’nin yeni yöneticileri, önceliği örgütlenmeye vereceklerini belirterek, “Yüreği Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü, Atatürk ilke ve devrimleri için çarpan tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
Yönetimde yer alan Mustafa Çeşli’nin ani sağlık sorunu nedeniyle yerine Ercüment Tezel’in getirildiğini bildiren İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, yaptığı ilk açıklamasında, “Partimizin ilçemizde bayrağını dalgalandıran eski yöneticilerimize teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan böyle tam bağımsız Türkiye inancımızla, partimizi daha da büyütmek için çabalayacağız. Karacabey’imizin işçisi, köylüsü, esnafı kısaca emekçi kitlelerinin sesi olacağız. Ülke ekonomimiz için çalışan sanayicilerimizin de ulusal çıkarlar çerçevesindeki tüm çalışmalarının destekçisi olacağız. Ülkemiz, Kemalist devrim ile güdümlü AKP-PKK-Cemaat gladyolarının karşı devrim süreciyle karşı karşıyadır. Bölünmeye götürülüyoruz. Bunun için artık birleşilmesi gereken nokta yurdun bölünmezliğidir. Türk ulusunu savaşlarda yenmek olasıdır, ancak tutsak etmek olası değildir. Gelin yurt savunmasını çoban yıldızının kılavuzluğunda, İşçi Partisi’nde yapalım. Yüreği Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü, Atatürk ilke ve devrimleri için çarpan tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.