Çiftçilerden, Başkan Özkan’a teşekkür

Karacabey Belediyesi’nin arazi yollarında gerçekleştirdiği düzenlemeler teşekkürsüz kalmadı. Çiftçiler adına Başkan Ali Özkan’a teşekkürlerini ileten Dağkadı Muhtarı Hasan Şenel, yapılan düzenlemeden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Belediye ekipleri, Dağkadı Mahallesi başta olmak üzere civar mahallelerde bulunan çiftçilerin, fabrikalara mallarını götürmek için kullandığı alternatif yolun onarımını kısa sürede tamamladı. Ancak yaz aylarında kullanabilinen Dağkadı- Tophisar alternatif yolu, yapılan iyileştirmelerin ardından yılın dört mevsimi kullanılabilecek hale getirildi. Söz konusu yolun yapılması ile birlikte Tophisar, Sultaniye arasında yer alan salça fabrikalarına mal götüren çiftçiler, bundan böyle anayola çıkmadan mallarını fabrikalara teslim edebilecek.
Çalışmaların tamamlan-masının ardından çiftçiler adına Başkan Ali Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulunan Dağkadı Muhtar Hasan Şenel, “Yaklaşık 5 bin dönümlük bir arazide faaliyet gösteren çiftçilerimiz ne yazık ki bu yolu Eylül ve Ekim ayından itibaren kullanamıyordu. Bizler için son derece önemli olan bu yolun bakımı için çabalarımız sonuç vermemişti. Uzun zamandır iş makinesi girmemişti. Ancak Başkanımız Ali Özkan, gerekli titizliliği göstererek 2 hafta gibi kısa bir sürede yolu bakımdan geçirerek kullanılabilir hale getirdi. Başkanımıza ve tüm görevli personeline üstün çabalarından ötürü teşekkür ederim” dedi.
Ağır tonajla alternatif yolu kullanamadıkları için anayola çıkmanın kendilerine büyük risk oluşturduğunu ifade eden Muhtar Hasan Şenel, ayrıca bu yol ile yaklaşık 15 kilometre olan güzergahları 3 kilometreye düşerek, zamandan ve yakıttan tasarruf ettiklerini sözlerine ekledi.
Başkan Ali Özkan ise konuşmada “Gerçekleştirdiğiniz bu nazik ziyaretten son derece memnun kaldığımı belirtmek isterim. Seçim öncesi vaatlerimizde, sizlerin yanında olacağımızı ve ilçe tarımını altın bir değere dönüştürülmesi noktasında uzman fikirler ve personelle çalışacağımızı ifade etmiştik. Yaptığımız, düşündüklerimizin sadece başı diyebilirim ve ilçe çiftçisi için müjdeli günlerin sizleri beklediğini ifade etmek isterim. Bu yol ile sadece Dağkadı değil, Okçular, Yeşildere, Arız, Doğla ve Fevzipaşa’da aynı güzergâhı kullanarak, gerek tarlasına, gerekse malını teslim edeceği fabrikalara gönül rahatlığıyla ulaşabilecek” dedi.
Belediye ekipleri geçtiğimiz günlerde de Harmanlı Mahallesi’nde benzer bir yolu düzenlemeye başlamış ve 15 bin dönümlük arazi içerisinde faaliyet gösteren çiftçilerin kullandığı yolu her daim kullanılabilir hale getirmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.