İMKB’nin ‘Tutum’lu minikleri

Karacabey İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulama Anaokulu Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası’nı büyük bir heyecanla kutladı. Minik öğrenciler sergiledikleri gösterilerle daha şimdiden tutumlu birer fert olduklarını velilere gösterdi.

Tutum ve yatırım alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığını belirten Okul Müdürü Vedat Kırbaş, “Ders, araçlarını, giysilerini harçlığını tutumlu kullanan çocuk bu güzel alışkanlığı büyüyünce de devam ettirir. Küçükken boşa akan su musluğunu, gereksiz yanan lambayı kapatan çocuk bu güzel alışkanlığı büyüyünce de devam ettirir. Okul çağlarında zamanı iyi değerlendirme alışkanlığı kazanan insan bu huyundan vazgeçmez. O nedenle çocukları küçük yaşlarda tutumlu olmaya özendirmeliyiz.

Bu nedenle okulumuz Uygulama Anaokulu Bölüm Şefi Sultan Ağırman, Anaokulu Öğretmenleri Sevil Temirel ve Burcu Gürkök önderliğinde çocuklar, yerli malının önemini kavramaya ve kavratmaya çalıştılar. Çocukların çoğunun sosyalleşmesi açısından atılan ilk adımlarıydı. Veliler çocuklarını izlerken mutlu oldular gururlandılar. Çocuklar velilerin alkışlarıyla sevindiler başarı duygusunu tattılar” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.